Εντός έδρας νίκη με ανατροπή

Εντός έδρας νίκη με ανατροπή

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέ Άλβες που πέτυχε χατ-τρικ, η ομάδα μας επικράτησε με ανατροπή 4-2 του Εθνικού στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, κάνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Γκολ πέτυχε και ο Βίκτορ όταν το σκορ βρισκόταν στο 2-2, δίνοντας ουσιαστικά προβάδισμα στην Ανόρθωση για πρώτη φορά στον αγώνα.

Αν και μπήκαμε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαμε κάποιες καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπογκατίνοφ, εντούτοις ήταν ο Εθνικός αυτός που άνοιξε το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που βρήκε. Η αντίδραση από την ομάδα μας ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων ο Άλβες με εξαιρετικό τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δυστυχώς η χαρά της ισοφάρισης κράτησε για λίγο καθώς ο Γκιγιέρμε μετά από ασυνεννοησία που είχε με τον Κόπριβετς πέτυχε αυτογκόλ στην προσπάθεια να γυρίσει την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα του. Το 2-1 υπέρ του Εθνικού ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι και πάλι καλύτερη και να προσπαθεί να ισοφαρίσει και το κατάφερε και πάλι με τον Άλβες, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ολιβέιρα για την ασίστ και σε άδειο τέρμα έκανε το 2-2. Κάπου εκεί ο κόσμος ξεσηκώθηκε και έσπρωξε με τον παλμό του τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι, όταν ο Βίκτορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μίτροβιτς έκανε το 3-2. Το «κερασάκι στη τούρτα» μπήκε από τον Άλβες στο 84΄, όταν εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά και πάλι του Μίτροβιτς και με ψύχραιμο πλασέ μετουσίωσε το τελικό 4-2.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Κόπριβετς, Ερέρο, Καλδερόν, Σάντος, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Οικονομίδης (46΄ Ολιβέιρα), Μίτροβιτς, Καρλίτος (57΄ Καμπρέρα), Ράγιος, Άλβες (87΄ Αγκιλάρ).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρλίτος, Βίκτορ (4η)

Οι δηλώσεις του Αντρέ Άλβες:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πάει καιρός να σκοράρω χατ τρικ. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως βοήθησα την ομάδα μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όχι μόνο από το χατ τρικ. Από την ομάδα μου που έχει πνεύμα νικητή και θέλουμε να μπούμε στην εξάδα, να παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό που μας στήριξε και ο κόσμος. Είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι δυνατή ομάδα, αλλά δυνατή ομάδα είναι και η Ανόρθωση».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε δυνατό αντίπαλο και έναν αντίπαλο με πολλή καλή τακτική που ήταν επικίνδυνος στην αντεπίθεση. Δυστυχώς δεχθήκαμε γρήγορο γκολ από κόρνερ και πριν προλάβουμε να χαρούμε την ισοφάριση, δεχθήκαμε και δεύτερο. Χάσαμε την υπομονή μας και δεν είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα όμως τα παιδιά μπήκαν δυνατά και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Ο κόσμος έδωσε την ώθηση. Πήραμε το τρίποντο αλλά το επόμενο εμπόδιο είναι κοντά.»

  Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα