Οριστικά στην εξάδα με εκτός έδρας νίκη

Οριστικά στην εξάδα με εκτός έδρας νίκη

Την νίκη που εξασφάλισε την είσοδο στην πρώτη εξάδα με 4-1 (Άλβες, Ράγιος {2}, Ολιβέιρα), πέτυχε η ομάδα μας επί της Καρμιώτισσας, σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αντρέ Άλβες άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας με ωραία κεφαλιά, με τον Ράγιος να κάνει το 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με τον ίδιο τρόπο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός «έγραψε» το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η Καρμιώτισσα παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει με 3-0 δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο του αγώνα και κατάφερε μάλιστα κάποια φάση να μειώσει το σκορ σε 3-1. Στην συνέχεια προσπάθησε να πετύχει κι’ άλλο γκολ και βρήκε κάποιες καλές ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Και ενώ όλα έδειχναν πως το τελικό σκορ θα ήταν το 3-1 ο Γιαννούλης μπήκε με ωραίο τρόπο από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, βρήκε με εξαιρετική ασίστ τον Ολιβέιρα, ο οποιός δεν δυσκολεύτηκε μπροστά σε άδειο τέρμα να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Αγκιλάρ, Ερέρο, Γκιγιέρμε (85΄ Γιαννούλης), Σιβού, Ράγιος, Μίτροβιτς, Ολιβέιρα, Καρλίτος (56΄ Καμπρέρα), Άλβες (74΄ Οικονομίδης)

Κίτρινες: Ολιβέιρα, Σάντος

Διαιτητές: Γιάννης Αναστασίου (Χ. Γεωργίου, Ο. Τζιωρτζής)

Οι δηλώσεις του Ολιβέιρα:

«Ξέραμε ότι αυτό θα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν κερδίζεις, μπορεί σήμερα να μην παίξαμε καλά αλλά κερδίσαμε»

Για την 5η συνεχόμενη νίκη:
«Είμαστε σε καλό δρόμο, δουλεύουμε σκληρά. Ακόμα όμως δεν κάναμε τίποτα. Βλέπουμε την συνέχεια. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

«Είμαι χαρούμενος στην Ανόρθωση. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Εγώ είμαι ένα μέλος της ομάδας, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο»

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Είμαστε λυπημένοι για το χαμό του Ανδρέα Αλεξίου. Εύχομαι κουράγιο στην οικογένεια του. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Πετύχαμε δύο γκολ, όμως η Καρμιώτισσα δεν παραίτησε το παιχνίδι. Αφήσαμε την Καρμιώτισσα να φτιάξει φάσεις και αυτό δεν μου άρεσε. Στο τέλος κερδίσαμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Στην τελική είμαι χαρούμενος γιατί εξασφαλίσαμε την είσοδο στην 6άδα. Περάσαμε πολλά όλο αυτό το διάστημα. Ήμασταν στον -9 από την 6η θέση και τώρα είμαστε στο +6 από την ομάδα που μας ακολουθεί. Για μένα είναι κάτι σαν τίτλος. Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που έγινε και πρέπει να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές».

Τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

* Η νίκη ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Ανδρέα Αλεξίου.

Σχετικά Νέα