Προβάδισμα πρόκρισης με επιβλητική εκτός έδρας νίκη

Προβάδισμα πρόκρισης με επιβλητική εκτός έδρας νίκη

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης επί της ΑΕΚ πήρε η ομάδα μας μετά το επιβλητικό 3-1 επί των «κιτρινοπρασίνων» μέσα στην έδρα τους, αποτέλεσμα που καλείται να «προστατεύσει» στον επαναληπτικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 8 Μαρτίου.

Με φουριόζο τρόπο μπήκε στο παιχνίδι η Ανόρθωση καθώς μόλις στο 12ο λεπτό βρέθηκε να προηγείται με 2-0, χάρις στα γκολ που πέτυχε ο Ράγιος. Η ΑΕΚ προσπάθησε να μειώσει πριν το ημίχρονο, βρήκε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο το 2-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου σαραντεπαντελέπτου.

Το 2-1 έγινε από τον Τρισκόφσκι στις αρχές του δευτέρου μέρους, παρ’ όλα αυτά δεν κράτησε για πολύ καθώς λίγο αργότερα ο Ολιβέιρα έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα μας. Στην συνέχεια του παιχνιδιού διαχειριστήκαμε πολύ καλά το εν λόγω προβάδισμα και ίσως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια να πετυχαίναμε και άλλα γκολ.

Πως αγωνιστήκαμε: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Ολιβέιρα, Καρλίτος (57΄ Καμπρέρα), Ράγιος, Σιβού, Βίκτορ, Μίτροβιτς, Άλβες (57΄ Αγκιλάρ), Σάντος

Κίτρινες: Βίκτορ, Καμπρέρα, Κόπριβετς

Οι δηλώσεις του προπονητή:

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Οι φωτογραφίες του αγώνα:

Σχετικά Νέα