Εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια

Εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια

Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος CYTA δέχτηκε η ομάδα μας μετά από μια μέτρια εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Κίτρινες: Σιβού, Κολούνγκα, Καλό.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σίβου, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Μίτροβιτς (72΄ Καλό), Κολούνγκα (37΄ Καλδερόν), Ολιβέιρα (61΄ Ράγιος), Καμπρέρα, Άλβες.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, μας πίεσε πολύ καλά ο αντίπαλος και δεν βρήκαμε λύσις. Θεωρώ πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αν και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι και βρήκαμε ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο γκολ τελείωσε το παιχνίδι. Με ανησυχεί η κατάσταση που βρισκόμαστε, είναι δύσκολο προσπαθώ και εγώ να μιλήσω στους παίκτες, είναι δύσκολο αφού οι παίκτες δεν είναι αφοσιωμένοι σε κάποιο στόχο στο πρωτάθλημα, για διάκριση ή για έξοδο στην Ευρώπη. Για εμένα υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παίξει κάποιος ποδόσφαιρο και αυτό προσπαθώ να τους εξηγήσω. Για να έχουμε ελπίδες στο κύπελλο πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας. Ελπίζω από σήμερα να το αντιληφθούν όλοι αυτό».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα