Η Carlsberg βράβευσε τον Αντρέ Άλβες και ενίσχυσε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Θεοτόκος”

Η Carlsberg βράβευσε τον Αντρέ Άλβες και ενίσχυσε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Θεοτόκος”

Ένας μήνας αγωνιστικής δράσης με τα χρώματα της Ανόρθωσης ήταν υπεραρκετός για τον Αντρέ Άλβες να επιβεβαιώσει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την ποδοσφαιρική του αξία, επιστέγασμα της οποίας ήταν η ανάδειξη του από τους αθλητικούς συντάκτες, ως ο ‘’Καλύτερος Ποδοσφαιριστής’’ του Επάθλου Ήθους , Τέχνης και Αρετής Carlsberg για τον μήνα Φεβρουάριο 2017.

Για την επιτυχία του αυτή ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Μεγάλης Κυρίας, τιμήθηκε με την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της φίλαθλης εταιρείας Carlsberg, ενώ ως Ανόρθωση επιλέξαμε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘’Θεοτόκος’’, στη Λεμεσό, στο οποίο η Carlsberg συνείσφερε το ποσό των 1000 ευρώ, σύμφωνα με τους όρους και κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού της Carlsberg.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την απονομή του επάθλου στον Αντρέ Άλβες και της επιταγής στον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Θεοτόκος, κ Θωμά Κατσιώτη, που έκανε ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης, στα γραφεία της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, την Παρασκευή 10/3/17.

Μιλώντας στην κάμερα της επίσημης Ανόρθωσης, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε την Carlsberg και τους αθλητικούς συντάκτες που τον ψήφισαν ενώ ευχήθηκε στον κ. Θωμά Κατσιώτη όπως συνεχίσει το πολύ καλό έργο που κάνει ως Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Θεοτόκος. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του κ. Αντρέας Σμυριλλή και κ. Θωμά Κατσιώτη, οι οποί με την σειρά τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στον ποδοσφαιριστή με την φανέλα της Ανόρθωσης.

Σχετικά Νέα