«

»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Αθλητιατρικού Συνεδρίου

fifa11plus

Με απόλυτη επιτυχία έφτασε στην ολοκλήρωσή της η πρώτη μέρα του  1ου Αθλητιατρικού Συνεδρίου 2017, το οποίο διοργανώνει η Ανόρθωσις Αμμοχώστου στην προσωρινή μας έδρα, το Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε θεωρητική και πρακτική εφαρμογή του προγράμματος πρόληψης τραυματισμών FIFA 11+, σε συνέδρους ως επί το πλείστον γυμναστές και φυσιοθεραπευτές, η προσέλευση των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι οποίοι θα πιστοποιηθούν για την συμμετοχή τους με διπλώματα της FIFA.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους τέσσερις εκπαιδευτές της FIFA, κα. Μένια Γιοφτσίδου, κ.κ. Δημήτρη Μπογατσιώτη και Αντώνη Καραντώνη που ήρθαν από την Ελλάδα ειδικά για το πρόγραμμα όπως επίσης και τον Κύπριο εκπαιδευτή κ. Γιώργο Σταύρου, χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατό να εκτελεστεί το FIFA11+.

Το αθλητιατρικό συνέδριο, το οποίο φιλοδοξούμε να καταστεί ετήσιος θεσμός, ολοκληρώνεται αύριο, με τις εργασίες του να αρχίζουν από τις 09:00 το πρωί. Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: Πρόγραμμα Συνεδρίου.

Φωτογραφικό υλικό από το FIFA 11+ μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page

1171Χ688-Season-ticket-advert_fin