Πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Την πανάξια και παλληκαρήσια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola πήρε η ομάδα μας με συνολικό σκορ 5-3 (3-1, 2-2)  επί της ΑΕΚ.

Χωρίς να υπάρχει η σκέψη στο σημαντικό προβάδισμα και νίκη που πήραμε από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα (3-1), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μπήκαν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την δεύτερη νίκη που θα μας χαρίσει την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε μάλιστα να προηγηθεί όταν ο Ράγιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά αντί αυτού σφυρίχτηκε λανθασμένα φάουλ του Σιβού πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Από την στιγμή που το συγκεκριμένο γκολ δεν μέτρησε οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Με την ίδια προσήλωση στον στόχο της εισήλθε και στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας, εκεί όπου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μετά από ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Άλβες και Σιβού, με τον δεύτερο με ωραίο πλασέ να κερδίζει τον Πάμπλο. Η ΑΕΚ ισοφάρισε προσωρινά με τον Μυτίδη, με το 2-1 να γίνεται λίγο αργότερα από αυτογκόλ του Τρισκόφσκι στην προσπάθεια του να απομακρύνει την κεφαλιά του Άλβες. Η ομάδα της Λάρνακας το μόνο που κατάφερε να πάρει μέσα από το παιχνίδι ήταν η ισοπαλία καθώς λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης έφερε τον αγώνα στα ίσα.

Πως αγωνίστηκε  η ομάδα μας: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Αγκιλάρ, Ερέρο, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Σιβού, Μίτροβιτς (77΄ Καλντερόν), Ολιβέιρα, Ράγιος (70΄ Κολούνγκα), Άλβες (75΄ Καμπρέρα)

Κίτρινες: Μίτροβιτς, Καλντερόν

Οι δηλώσεις του Σιβού:

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτό, το αξίζαμε νομίζω. Το κύπελλο είναι ο στόχος μας. Αν δουλέψουμε σωστά τότε μπορούμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ:

«Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό. Είμαστε έτοιμοι και θα πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του προπονητή μας, Ρόνι Λέβι:

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα