Pre-Game: Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Pre-Game: Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Την Ομόνοια στο ΓΣΠ (18/2, 19:00) θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας το Σάββατο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και στόχος είναι η επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Η Ομόνοια βρίσκεται στην 5η θέση με 51 βαθμούς. Έχει πετύχει 57 τέρματα ενώ έχει δεχτεί 38. Προπονητής της ομάδας της Λευκωσίας είναι ο Άκης Ιωακείμ.

Σχετικά με την ομάδα μας με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και σήμερα ο Φύτος Κυριάκου ενώ ο Αγιλάρ λόγω μιας ενόχλησης που ένιωσε περιορίστηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Εκτός προπόνησης λόγω ίωσης έμεινε ο Γιώργος Οικονομίδης. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Κυριάκο Κυριάκου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Γεωργίου.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα μας με αντίπαλο την Ομόνοια μετρά μια ήττα (2-0) στο ΓΣΠ και μια ισοπαλία στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Δείτε τα στιγμιότυπα:

Σχετικά Νέα