Stoiximan.gr MVP ο Αντρέ Άλβες

Stoiximan.gr MVP ο Αντρέ Άλβες

Το βραβείο του Stoiximan.gr MVP για το παιχνίδι με τον Εθνικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής κέρδισε ο Αντρέ Άλβες, ο οποίος σκόραρε χατ-τρικ και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φτάσει η ομάδα μας στη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής κάθε βδομάδας προσφέρει το χρηματικό ποσό το οποίο προκύπτει μέσα από την βράβευση στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ασπίδα του Αίαντα».

Δείτε σε βίντεο τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής:

Για το τι άλλαξε και η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη:

«Θεωρώ πως είναι το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στην Ανόρθωση, η ομάδα είναι πολύ δυνατή, ιδίως τους τελευταίους μήνες. Εγώ με την σειρά μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα βλέπω και υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να αγωνίζομαι στο ίδιο δυνατό επίπεδο».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί η Ανόρθωση να κατακτήσει το Κύπελλο:

«Σίγουρα το πιστεύουμε και για να το καταφέρουμε θα πρέπει να υπάρχει πίστη σε αυτό που κάνουμε και στην προσπάθεια μας. Βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:

«Είναι ένας αρκετά δυνατός αντίπαλος αλλά όταν αγωνιζόμαστε εντός έδρας και με την βοήθεια του κόσμου έχουμε μια εντελώς διαφορετική δυναμική. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και εμείς με την σειρά μας θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε τον αγώνα».

 

Σχετικά Νέα