Τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι με την Ομόνοια

Τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι με την Ομόνοια

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο 18.03.17 και ώρα 19:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από τιμωρία της ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο στάδιο θα επιτρέπονται μόνο συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους, καθώς επίσης και άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) με τους συνοδούς τους.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα,  για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:00.
Ανακοινώνεται επίσης ότι:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν τις Νότιες κερκίδες και προτρέπονται να μεταβούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας το νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο Νότιο χώρο στάθμευσης.
Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα λειτουργήσουν τα Νότια Ταμεία.  Δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων.

Τονίζεται σε όλους ότι:
o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα και τα δίκτυα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.
o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
o Για τους οπαδούς της ΑΕΛ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Βόρεια Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ τα Δυτικά Ταμεία.
o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στη γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του.

Σχετικά Νέα