Εκτός έδρας ισοπαλία στο ΓΣΠ

Εκτός έδρας ισοπαλία στο ΓΣΠ

Την ισοφάριση λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 δέχτηκε η ομάδα μας, η οποία θα μπορούσε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης από το ΓΣΠ, αν διατηρούσε το προβάδισμα που απέκτησε από το 37΄ με τον Καλδερόν.

Αρκετά διαβασμένη παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να περιορίσει τις επιθετικές προσπάθειες του αντιπάλου στο ελάχιστο και την ίδια στιγμή να γίνεται απειλητική σε κάθε ευκαιρία που έβρισκε. Σε μια από αυτές, ο Καλδερόν βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, οι ποδοσφαιριστές μας παρέμειναν προσηλωμένοι στην τακτική του Ρόνι Λέβι αλλά σε μια στιγμή αδράνειας ήρθε το γκολ των γηπεδούχων που διαμόρφωσε και το τελικό 1-1.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Καλδερόν, Ερέρο, Γιαννούλης, Σιβού, Ράγιος (90΄+6 Αριστοτέλους), Μίτροβιτς, Ολιβέιρα, Καρλίτος (66΄ Οικονομίδης), Καμπρέρα (80΄ Άλβες)

Κίτρινες: Σιβού (2η), Καμπρέρα (2η), Ράγιος, Μίτροβιτς, Καρλίτος (2η), Γκάμπριελ (2η), Γιαννούλης

Οι δηλώσεις του Γιαννούλη:

«Κάναμε καλή εμφάνιση αλλά δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία. Βλέπουμε τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης και θα τα δώσουμε όλα. Η σημερινή μας συμπεριφορά θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον τομέα της ψυχολογίας εν όψει των αγώνων του κυπέλλου. Ο προπονητής έκρινε ότι τώρα ήταν η στιγμή να πάρω ευκαιρίες και εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω.»

Οι δηλώσεις του Λέβι:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά νομίζω ότι τακτικά τα πήγαμε αρκετά καλά. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Είμαι αναστατωμένος που δεν κρατήσαμε το προβάδισμα που αποκτήσαμε. Ήταν μια καλή προετοιμασία για τον αγώνα του κυπέλλου τον οποίον περιμένουμε με αγωνία.»

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα