Εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ

Εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ

Την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με 9 παίκτες μετά και την αποβολή των Βίκτορ και Γκιγιέρμε.

Αρκετά καλό το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας, στο οποίο θα μπορούσαμε μάλιστα να προηγηθούμε, το πλασέ ωστόσο του Καμπρέρα σταμάτησε το δοκάρι. Στην συνέχεια και μετά τις δύο κόκκινες, πρώτα σε Βίκτορ και ακολούθως σε Γκιγιέρμε έκαναν τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές μας. Παρά το γεγονός αυτό όμως, όσοι ποδοσφαιριστές παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν πραγματικά όσα είχαν και δεν είχαν, ωστόσο για μερικά λεπτά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία, ένα σκορ που θα ήταν πιο δίκαιο στο τέλος της ημέρας.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Παπαδόπουλος, Γκάμπριελ, Καλδερόν, Ερέρο, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Σιβού, Μίτροβιτς (90΄+1 Οικονομίδης), Ράγιος (46΄ Γιαννούλης), Ολιβέιρα, Καμπρέρα (68΄ Καρλίτος)

Κίτρινες: Παπαδόπουλος

Κόκκινες: Βίκτορ (2η κίτρινη), Γκιγιέρμε

Οι δηλώσεις του Γ. Παπαδόπουλου:

«Κορυφαίοι ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμποδοσφαιρστές μου ειδικά για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο προπονητής μας έστησε όπως πρέπει και μας έδωσε τη ψυχολογία για να παλέψουμε όπως πρέπει μετά και τις δύο αποβολές.  Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, το τι θα κάνει ο προπονητής μου από δω και πέρα, είναι δική του δουλειά, αυτός είναι ο άρχοντας και ότι κάνει θα το σεβαστώ».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Ήμασταν πολύ κοντά στο να σκοράρουμε, όμως θεωρώ πως οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα. Πάλεψαν μέχρι το τέλος και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αν είχαμε ένα μεγάλο στόχο θα βάζαμε περισσότερη πίεση. Σέβομαι την προσπάθεια που έγινε, το μυαλό μας ίσως να ήταν στο κύπελλο, όμως έγινε μεγάλη προσπάθεια και δεν έχω παράπονο. Δεν έγιναν όπως υπολγίζαμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να παίζουμε 11 εναντίον 11, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα