Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα

Με πολύ καλή εμφάνιση και ωραίο ποδόσφαιρο, η ομάδα μας επικράτησε του Απόλλωνα με 3-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ και επέστρεψε έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ανόρθωσης πέτυχε ο Ερέρο, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από μπαλιά που έγινε από τον Ράγιος. Το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου έγινε από τον Ράγιος, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε ένα πανέμορφο και πανέξυπνο τέρμα.

Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε κάπως καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Πελαγία να στέλνει την μπάλα στο μπλεκτό της δικής του ομάδας μετά από μπαλιά που έγινε από τον Ολιβέρια από τα αριστερά. Η ομάδα της Λεμεσού το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 75ο λεπτό.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Παπαδόπουλος, Γκιγέρμε, Γκάμπριελ, Ερέρο, Καλδερόν, Βίκτορ, Σιβού (78΄ Γιαννούλης), Ράγιος, Καρλίτος (62΄ Οικονομίδης), Ολιβέιρα, Καμπρέρα (86΄ Άλβες)

Κίτρινες:Καλδερόν, Γκάμπριελ, Καμπρέρα, Γκιγέρμε

Οι δηλώσεις του Ερέρο:

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα το πρώτο μου. Το χρειαστήκαμε για να ανοίξει ο δρόμος απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Με την ΑΕΛ ήμασταν καλοί αλλά δεν κερδίσαμε, αυτή την φορά τα καταφέραμε».
«Είπαμε στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να βγάλουμε καλή εικόνα για να ανέβει η ψυχολογία καθώς θέλουμε ψυχολογία ενόψει των αγώνων Κυπέλλου».

Οι δηλώσεις του προπονητή:

«Είχαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που δεν έχασε για πολλά παιχνίδια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι δύσκολο όταν δεν παλεύεις για κάτι και δεν είναι εύκολο να κρατάς τους παίκτες συγκεντρωμένους και σε καλή κατάσταση. Είμαι περήφανος για τους παίκτες, ήταν σοβαροί, επαγγελματίες και ακόμα και στα τελευταία παιχνίδια που χάσαμε αξίζαμε περισσότερα. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ στο παιχνίδι και όταν έγινε το 2-0 ο Απόλλωνας έγινε επικίνδυνος. Πετύχαμε το 3-0. Είναι σημαντικό να διατηρηθούμε σε αυτή την κατάσταση τόσο για τα παιχνίδια πρωταθλήματος όσο και σε αυτά του Κυπέλλου. Ότι καλύτερο στον Απόλλωνας και στον Σωφρόνη».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα