Stoiximan.gr MVP ο Ρούμπεν Ράγιος

Stoiximan.gr MVP ο Ρούμπεν Ράγιος

Το βραβείο του Stoiximan.gr MVP για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ κέρδισε ο Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ, έδωσε ασίστ και πραγματοποίησε παράλληλα πολύ καλή εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής κάθε βδομάδας προσφέρει το χρηματικό ποσό το οποίο προκύπτει μέσα από την βράβευση στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ασπίδα του Αίαντα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής:

Για το βραβείο του ως MVP στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα:
«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω το Stoiximan για το βραβείο μου ως MVP του αγώνα με τον Απόλλωνα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, καθώς προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε να βοηθώ την ομάδα μου, είτε με γκολ είτε με ασίστ. Αρκετά σημαντική βεβαίως είναι και η ομαδική δουλειά που γίνεται και γι’ αυτό είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, τόσο από την νίκη όσο και από την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Απόλλωνα».

Για τις καλές εμφανίσεις της ομάδας τα τελευταία παιχνίδια:
«Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε καθώς ακολουθούν πολλά σημαντικά παιχνίδια τόσο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου όσο και για το πρωτάθλημα. Πρέπει να διατηρηθούμε στον ίδιο καλό ρυθμό αλλά την ίδια στιγμή να παίρνουμε και τα θετικά αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ:
«Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, αλλά όπως είναι δύσκολο για εμάς, το ίδιο δύσκολο θα είναι και για εκείνους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα, είμαστε η Ανόρθωση και όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε αυτό θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη».

Για το μήνυμα του στον κόσμο:
«Όπως συνηθίζω να λέω πάντα, παίζουν μεγάλο ρόλο στην οικογένεια της Ανόρθωσης. Μας στήριξαν και στις δύσκολες μας στιγμές και τους θέλουμε να παραμείνουν στο πλευρό μας και εμείς υποσχόμαστε πως θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να τους κάνουμε χαρούμενους».

 

Σχετικά Νέα