Φιλική τριάρα επί του Ολυμπιακού

Φιλική τριάρα επί του Ολυμπιακού

Σε φιλικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η ομάδα μας επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0, με σκόρερ τους Καμαρά (10’, 25’) και Μπανταλόφσκι (30’).

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό ο Καμαρά, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιντί. Ένα δεκαπεντάλεπτο αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής, έπειτα από ασίστ του Ματθαίου, δεν δυσκολεύτηκε από πολύ κοντά και αφού πρόλαβε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διπλασιάσει τα τέρματα του, κάνοντας το 2-0.

Το 3-0 έγινε από τον Μπανταλόφσκι με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και ενώ είχαν προηγηθεί κι’ άλλες ευκαιρίες νωρίτερα που θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, επηρέασαν και οι πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα το 3-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο να παραμείνει μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας: Αρούς, Κβέσιτς, Αρτυματάς, Σίλντεφελντ, Μπανταλόφσκι, Οικονομίδης, Βίκτορ, Ράγιος, Ματθαίου, Καρλίτος, Καμαρά.

Στο παιχνίδι πέρασαν ως αλλαγή κατά την διάρκεια του αγώνα οι Άλβες, Παύλος Κορρέα, Μακαρόφ, Σιβού, Χατζηπασχάλης, Μιχάλης Ιωάννου και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Σχετικά Νέα