Πράνιτς: «Πολύ καλά οργανωμένος Σύλλογος η Ανόρθωση» (βίντεο)

Πράνιτς: «Πολύ καλά οργανωμένος Σύλλογος η Ανόρθωση» (βίντεο)

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης παραχώρησε ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα, το σε ποια θέση θεωρεί πως αποδίδει καλύτερα, όπως και για την στενή φιλία του με τον Γκόρντον Σίλντεφελντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ανόρθωση:

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να χαιρετίσω τους οπαδούς της Ανόρθωσης, καθώς δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω μέχρι στιγμής. Βρίσκομαι στην ομάδα εδώ και 10 μέρες και αυτό που μπορώ να πω ως πρώτες εντυπώσεις είναι πως ο σύλλογος είναι πολύ καλά οργανωμένος, αν και δεν γνωρίζω πολύ καλά το Κυπριακό πρωτάθλημα. Γνωρίζω όμως πως η Ανόρθωση είναι ένας από τους πιο δημοφιλής Συλλόγους στην Κύπρο και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με την νέα σεζόν».

Για το ποιο θεωρεί πως είναι το «κλειδί» για μια ομάδα να φτάσει στην επιτυχία:

«Είναι απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αν θέλεις να έχεις επιτυχίες θα πρέπει να κερδίζεις, χρειάζεται να είσαι νικητής και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα τώρα είναι καινούρια, σίγουρα θα χρειαστούμε λίγο χρόνο να γνωριστούμε μεταξύ μας, αλλά με τα όσα βλέπω μπορώ να καταλάβω πως έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, καλή ομάδα αλλά και ένα καλό προπονητή. Χρειάζεται να το πω αυτό, καθώς μου αρέσει και θεωρώ πως γνωρίζει πολύ καλά το τι πρέπει να κάνει. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να ακολουθούμε τους κανόνες που υπάρχουν στην Ανόρθωση και με λίγη τύχη στο πλευρό μας πιστεύω μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το σε ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται ή θεωρεί πως αποδίδει καλύτερα:

«Είμαι ένας πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, οπότε μπορώ να αγωνιστώ σε περισσότερες από μια θέσεις, ωστόσο θεωρώ πως αποδίδω καλύτερα στο χώρο του κέντρου. Αυτή την στιγμή όμως ο προπονητής με χρησιμοποιεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, μια θέση που επίσης μπορώ να παίξω, καθώς αγωνίστηκα στην θέση αυτή, τόσο στην Εθνική Κροατίας όπως και στη Μπάγερν Μονάχου οπότε όπου θελήσει ο προπονητής να με χρησιμοποιήσει εγώ θα δίνω πάντοτε τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι και το πιο σημαντικό».

Για την στενή φιλία που διατηρεί με τον Σίλντενφελντ:

«Με τον Σίλντενφελντ αγωνιστήκαμε μαζί στον Παναθηναϊκο όπως και στην Εθνική Κροατίας και έχουμε μια δυνατή φιλία. Ο Γκόρντον (Σίλντενφελντ) μου τηλεφώνησε όσο βρισκόμουν στην Σλοβενία και με ρώτησα αν με ενδιέφερε να έρθω στην ομάδα και μπορώ να πω πως ένας από τους πιο βασικούς λόγους που ήρθα στην ομάδα είναι και ο Γκόρντον. Με έφερε σε επαφή με τον πρόεδρο, μιλήσαμε και γνωρίζοντας πως είναι και ο Σίλντενφελντ στην ομάδα έκανε την απόφαση μου να έρθω στην Ανόρθωση πιο εύκολη».

Για το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

«Δεν έχω κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο να πω στον κόσμο της ομάδας. Είναι λογικό για μένα να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από τους οπαδούς για τους ποδοσφαιριστές και αυτό προσωπικά είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, καθώς θέλω να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι και εμείς με την σειρά μας θα παλεύουμε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα όσο φτάνουμε πιο κοντά στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Σχετικά Νέα