Εκτός έδρας ισοπαλία με την Νεα Σαλαμίνα (video)

Εκτός έδρας ισοπαλία με την Νεα Σαλαμίνα (video)

Στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» έμεινε η ομάδα μας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Το γκολ άνοιξε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 15ο λεπτό ο Ρούμπεν Ράγιος, με τον Νταμάχου στο 74’ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τέρμα του Ράγιος ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ αν υπήρχε λίγη περισσότερη συγκέντρωση και ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια.

Στο β’ μέρος η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με το πρώτο σαραναπεντάλεπτο, έψαξε το γκολ και το πέτυχε στο 74ο λεπτό με κεφαλιά του Νταμάχου. Με αυτό τον τρόπο διαμορφώθηκε και το τελικό 1-1.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Αρούς, Σίλντενφελντ, Ράγιος, Μπανταλόφσκι, Σεχού, Παλάνκα, (65’Γκάντσεφ) Βίκτορ, Καμαρά, Αμπντουλαγιέφ (83’Άλβες), Πράνιτς, Ντουγκλάο

Κίτρινες: Ράγιος, Σίλντενφελντ

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αν θα ανάλυα τον αγώνα θα έλεγα ότι το πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, αλλά στο δεύτερο η Νέα Σαλαμίνα μας πίεσε και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Ακόμα και στο 0-1 είχαμε την ευκαιρία να φτάσουμε σε δεύτερο γκολ, με τον αντίπαλο να επιστρέφει στον αγώνα.

Μάλιστα ίσως να είχαν και την ευκαιρία να κερδίσουν τον αγώνα. Είμαστε μια νέα ομάδα και ξέρω ότι στον κόσμο δεν αρέσει να ακούει αυτά τα πράγματα. Φέραμε καλούς και νέους παίκτες αλλά θέλουμε χρόνο για να γίνουμε σύνολο. Πιστεύω ότι μπορούμε στο μέλλον να βελτιωθούμε και να μάθουμε να παίρνουμε τέτοια παιχνίδια».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα