Εκτός έδρας νίκη επί της Αλκής (video)

Εκτός έδρας νίκη επί της Αλκής (video)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επί της Αλκής εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα μας, επικρατώντας με 1-0 με γκολ που επιτεύχθηκε στο 87ο λεπτό.

Τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχε η Ανόρθωση, η οποία θα μπορούσε μάλιστα να ανοίξει το σκορ αρκετά νωρίτερα, καθώς το γκολ που πέτυχε ο Καμαρά, ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Τελικά το γκολ που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε από το γύρισμα του Πράνιτς μέσα στην περιοχή της Αλκής και αφού κτύπησε στο σώμα του Στρατηλάτη πριν καταλήξει στα δίχτυα. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, η ομάδα μας πανηγύρισε και το πρώτο της τρίποντο.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:  Χαρούς, Σίλντεφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Μπανταλόφσκι (Γκάντσεφ 30΄), Βίκτορ, Σιβού, Ράγιος, Σισέ (Αμπντουλάγεφ 85΄), Παλάνκα (Άλβες 66΄), Καμαρά.

Κίτρινες: Ντουγκλάο, Πράνιτς

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Στο ξεκίνημα της σεζόν όλα είναι δύσκολα. Ειδικά όταν έρχεσαι από την προετοιμασία. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου, ήταν δύσκολο αλλά έλεγξαν τον αγώνα. Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε πιο νωρίς. Είμαστε νέα ομάδα, με νέους παίκτες και αυτό είναι φυσιολογικό. Έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο και πιστεύω στην ομάδα. Θα βρούμε την αυτοπεποίθηση και θα γίνουμε καλύτεροι. Ειδικά με τον κόσμο στο πλευρό μας, θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε, ακόμα και με 1-0. Συγχαρητήρια και ότι καλύτερο στην Αλκή. Δείχνει ότι είναι μια καλή ομάδα που παλεύει μέσα στο γήπεδο.

Τα παιχνίδια με τις ομάδες που έρχονται από την Β’ Κατηγορία, είναι δύσκολα επειδή είναι πολύ σφικτές ομάδες. Όταν γνωριστούν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές θα είναι πιο εύκολο να γίνουν φάσεις. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε στην πίεση, αμυντικά και επιθετικά».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα