«

»

Προπώληση με Αλκή Ορόκλινης

anomesalamo

Αρχίζει από την Τετάρτη, 23/8 η προπώληση των εισιτηρίων για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινης (Κυριακή, 27 Αυγούστου, 20:00, Στάδιο Αμμόχωστος) μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Η αγορά εισιτηρίων θα γίνει βάσει σειράς προτεραιότητας, όπως προκύπτει μέσα από τους βαθμούς που ο κάθε φίλαθλος της Ανόρθωσης συγκεντρώνει στην κάρτα προνομίων με την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας και άλλων αγορών στην μπουτίκ. Σχετική λίστα δημοσιοποιείται πιο κάτω.  Το σύστημα θα ανοίξει στις 15:00 το απόγευμα της Τετάρτης 23/8.

KANONIKO

NEON

PAIDIKO

Ένεκα του γεγονότος ότι πρόκειται για τα πρώτα παιχνίδια στα οποία εφαρμόζεται το σύστημα προτεραιότητας και αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης ισοβαθμούν με ίδιο αριθμό βαθμών, είναι πιθανό να μην εξυπηρετηθεί η τεράστια ζήτηση που υπάρχει από τα εισιτήρια που μας έχουν παραχωρηθεί, γεγονός για το οποίο ζητούμε την κατανόησή σας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Μετά την αγορά του εισιτηρίου διαδικτυακά, ο κάθε φίλαθλος, θα πρέπει να εκτυπώνει το κουπόνι (voucher) και να το εξαργυρώνει στη συνέχεια με το εισιτήριο του αγώνα στις Μπουτίκ που διαθέτει η Ανόρθωση στην Λάρνακα (Αντώνης Παπαδόπουλος) αλλά και στη Λεμεσό (Θεμιστόκλειο) καθώς επίσης και στο Παραλίμνι (Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro). Για τους κατοίκους Λευκωσίας κι’ άλλων περιοχών θα ανοίξει ταμείο στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο για ανταλλαγή κουπονιών με εισιτήριο.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page

1171Χ688-Season-ticket-advert_fin