Προπώληση με Νέα Σαλαμίνα

Προπώληση εισιτηρίων με Ομόνοια

Αρχίζει από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα (Κυριακή, 20 Αυγούστου, 19:00, Στάδιο Αμμόχωστος) μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Η αγορά εισιτηρίων θα γίνει βάσει σειράς προτεραιότητας, όπως προκύπτει μέσα από τους βαθμούς που ο κάθε φίλαθλος της Ανόρθωσης συγκεντρώνει στην κάρτα προνομίων με την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας και άλλων αγορών στην μπουτίκ. Σχετική λίστα δημοσιοποιείται πιο κάτω.  Το σύστημα θα ανοίξει στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης 17/8.

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Ένεκα του γεγονότος ότι είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο εφαρμόζεται το σύστημα προτεραιότητας και αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης ισοβαθμούν με ίδιο αριθμό βαθμών, είναι πιθανό να μην εξυπηρετηθεί η τεράστια ζήτηση που υπάρχει από τα εισιτήρια που μας έχουν παραχωρηθεί, γεγονός για το οποίο ζητούμε την κατανόησή σας. 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Μετά την αγορά του εισιτηρίου διαδικτυακά, ο κάθε φίλαθλος, θα πρέπει να εκτυπώνει το κουπόνι (voucher) και να το εξαργυρώνει στη συνέχεια με το εισιτήριο του αγώνα στις Μπουτίκ που διαθέτει η Ανόρθωση στην Λάρνακα (Αντώνης Παπαδόπουλος) αλλά και στη Λεμεσό (Θεμιστόκλειο) καθώς επίσης και στο Παραλίμνι (Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro).

Την Κυριακή, η μπουτίκ στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι ανοικτή από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

Σημειώνεται πως μετά από απαίτηση της Αστυνομίας θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου του εισιτηρίου με το πρόσωπο που εισέρχεται στο στάδιο. Ως εκ τούτου, για να επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο θα πρέπει τα στοιχεία που αναγράφονται στο εισιτήριο να συμφωνούν με το Δελτίο Ταυτότητας, το οποίο οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν στις εισόδους του Σταδίου.

ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Σημειώνουμε ότι κατόπιν απαίτησης της Αστυνομίας, στο γήπεδο δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για τους φιλάθλους της Ανόρθωσης.

Σχετικά Νέα