Σημαντικές πληροφορίες για τα εισιτήρια με Αλκή Ορόκλινης

Προπώληση με Αλκή Ορόκλινης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως από το πρωί της Παρασκευής (10:00, 25/8) όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας (ανεξαρτήτου διαθέσιμων βαθμών που διατηρούν) θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο του αγώνα με την Αλκή Ορόκλινης μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

Από το Σάββατο το πρωί (26/8) και εφόσον μείνουν διαθέσιμα ακόμη εισιτήρια, θα μπορούν όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι της Ανόρθωσης να αγοράσουν εισιτήριο του αγώνα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Μετά την αγορά του εισιτηρίου διαδικτυακά, ο κάθε φίλαθλος, θα πρέπει να εκτυπώνει το κουπόνι (voucher) και να το εξαργυρώνει στη συνέχεια με το εισιτήριο του αγώνα στις Μπουτίκ που διαθέτει η Ανόρθωση στην Λάρνακα (Αντώνης Παπαδόπουλος) αλλά και στη Λεμεσό (Θεμιστόκλειο) καθώς επίσης και στη Δερύνεια (Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro). Για τους κατοίκους Λευκωσίας κι’ άλλων περιοχών θα ανοίξει ταμείο στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο για ανταλλαγή κουπονιών με εισιτήριο.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

 

Σχετικά Νέα