EFDN European Legends: Εκπροσώπηση της Ανόρθωσης από τους Παλαίμαχους

EFDN European Legends: Εκπροσώπηση της Ανόρθωσης από τους Παλαίμαχους

Για την Ολλανδία αναχώρησαν το βράδυ της Κυριακής οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, για τη συμμετοχή τους στο “European Legends: Walking Football Tournament”.  Το τουρνουά, θα διαξαχθεί από τις 18 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στο Vitesse της Ολλανδίας και διοργανώνεται από το EFDN (European Football for Development Network) του οποίου η Ανόρθωσις Αμμοχώστου αποτελεί ιδρυτικό μέλος.

Στην πρώτη φάση του τουρνουά, οι ομάδες είναι χωρισμένες σε ομίλους.  Στον πρώτο όμιλο, μαζί με την Ανόρθωση, συμμετέχουν οι Bayer Leverkusen, Feyenoord, Fulham, Benfica και η οικοδέσποινα Vitesse. Στους άλλους τρεις ομίλους απαντούμε τις Gent, Wolfsburg, Brugge, Valerenga, Werder Bremen, Tottenham, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Leyton Orient, Shalke, και Heracles Almelo.

Στόχος της διοργάνωσης, είναι η αύξηση της συμμετοχής των Ευρωπαίων πολιτών στον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα ενώ επικεντρώνεται στην εθελοντική άθληση των ατόμων άνω των 50 ετών. Θέλει να αναδείξει τον ισχυρό ρόλο του αθλητισμού και της άσκησης στην καλύτερη υγεία, την κοινωνική ενσωμάτωση και δραστηριοποίηση και την παροχή ίσων ευκαιριών.

Ευχόμαστε στους παλαιούς αστέρες της Μεγάλης Κυρίας καλή επιτυχία και να αποδειχθούν για άλλη μια φορά άξιοι πρεσβευτές της ομάδας μας τόσο με την αγωνιστικότητα όσο και με το ήθος τους!

Σχετικά Νέα