Έναρξη συνεργασίας με Charity Idols

Έναρξη συνεργασίας με Charity Idols

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το φιλανθρωπικό – μη κερδοσκοπικό οργανισμό Charity Idols.

Σεβόμενοι απόλυτα της ιστορία μας και ενστερνιζόμενοι τις καθαρές αξίες που για τόσα χρόνια μας οδηγούν, παίρνουμε την πρωτοβουλία να στηρίξουμε έναν οργανισμό πρότυπο για τα αθλητικά δεδομένα.

Κατά την διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου, φανέλες των παικτών μας και αναμνηστικά θα παραδίδονται με σφραγίδα γνησιότητας και θα δημοπρατούνται στο διαδίκτυο, μέσω του Charity Idols, όπου τα έσοδα αυτά θα δίνονται σε διάφορους κοινωνικούς οργανισμούς που το έχουν ανάγκη.

Να καλωσορίσουμε το Charity Idols, στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσις και ευχόμαστε μέσα από αυτή την διαδικασία να πάρουμε και να δώσουμε δυνατά μηνύματα ζωής και εκτός από τα όρια του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Ελπίζουμε με αυτή την πρωτοβουλία να εμπνεύσουμε όλη την κοινωνία να αγκαλιάσει παρόμοιες ενέργειες που αλλάζουν και εκπαιδεύουν στο πλαίσιο της ανιδιοτέλειας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας.

Αυτή η συνεργασία έρχεται ως αποτέλεσμα του πλάνου ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Ανόρθωσις για την χρονιά 2017 – 2018, που στόχο έχει να μετουσιώσει όλα τα ιδανικά και την φιλοσοφία αυτού του σωματείου, σε στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο αθλητικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και την δράση του charity idols, μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.charityidols.gr/el/.

Σχετικά Νέα