Εντός έδρας νίκη επί της Δόξας (video)

Εντός έδρας νίκη επί της Δόξας (video)

Με «πρωταγωνιστή» τον Ζοάο Βίκτορ που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας μας, η Ανόρθωση επικράτησε εντός έδρας της Δόξας με 2-0, φτάνοντας τους 13 βαθμούς και παραμένοντας με αυτό τον τρόπο στη κορυφή τους βαθμολογικού πίνακα.

Αν και στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν η Δόξα αυτή που έχασε μια καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, εντούτοις η συνέχεια μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού ήταν εντελώς διαφορετική, με την ομάδα μας να είναι η μοναδική που απειλούσε και προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να πετύχει κάποιο γκολ. Αν υπήρχε λίγη περισσότερη ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια ίσως το 1-0 να ερχόταν πολύ νωρίτερα, παρ’ όλα αυτά, η υπεροχή των ποδοσφαιριστών μας μετουσιώθηκε σε γκολ στο 60 λεπτό, με τον Βίκτορ να συνεχίζει από εκεί που έμεινε στο ΓΣΠ, ανοίγοντας το σκορ με κοντινό πλασέ.

Το 2-0 ήρθε και πάλι από τον ίδιο ποδοσφαιριστή, αφού πρώτα όμως προηγήθηκε η εκπληκτική ενέργεια του Ράγιος, ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά και ακολούθως έδωσε πάσα στον αμαρκάριστο Βίκτορ, που από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

Αρούς, Πράνιτς (46΄ Μπανταλόφσκι), Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Σιβού, Βίκτορ, Οικονομίδης, Ράγιος, Παλάνκα (82΄ Άλβες), Σισέ, Καμαρά (69΄ Καρλίτος)

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Τους είδαμε την περασμένη αγωνιστική, ήταν πολύ επικίνδυνη και καλή ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που δείξαμε επιμονή και υπομονή. Είχαμε τις ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ και τα καταφέραμε. Είναι θετικό που πετύχαμε δύο γκολ. Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο ως ομάδα για να γινόμαστε καλύτεροι. Όσο περνά ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Ότι καλύτερο για τη Δόξα» ανέφερε αρχικά.

«Δεν με νοιάζει η βαθμολογία. Το σημαντικό για μένα είναι η προσπάθεια και να κερδίζει η ομάδα. Αν το καταφέρνει θα βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα» είπε για τα νέα βαθμολογικά δεδομένα.

Για τον τραυματισμό του Πράνιτς:

«Είναι μυϊκός τραυματισμός. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ξέρουμε, όμως εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται σοβαρό το πρόβλημα».

Για τον Καμαρά που δεν έχει βρει ακόμη δίκτυα:

«Αν βρει το δρόμο προς τα δίκτυα θα είναι πιο εύκολα για αυτόν. Και στην Μακάμπι είχα τον Κολαούτι που δεν σκόραρε στις πρώτες έξι αγωνιστικές και στη συνέχεια πετύχαινε συνέχεια γκολ».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα