Εντός έδρας νίκη επί του Άρη (video)

Εντός έδρας νίκη επί του Άρη (video)

Με γκολ του Σισέ στο 60ο λεπτό, η ομάδα μας επικράτησε εντός έδρας του Άρη με 1-0 και πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 7 βαθμούς.

Από τα πρώτα λεπτά η Ανόρθωση έβαλε πίεση στον αντίπαλο της και έψαξε το γκολ, ωστόσο παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχε δεν κατάφερε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να πετύχει κάποιο γκολ. Την ίδια στιγμή δεν απειλήθηκε καθόλου.

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας, με το γκολ να έρχεται στο 60ο λεπτό από τον Σισέ, ο οποίος με συρτό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Το παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει και 2-0, καθώς δικαιούμασταν πέναλτι σε παράβαση που έγινε εις βάρος του Αράζ μέσα στην περιοχή του Άρη. Τελικά το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα, με την ομάδα μας να παίρνει την νίκη και τους 3 βαθμούς.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Αρούς, Σίλντεφελντ, Ντουγκλάο, Μπανταλόφσκι, Πράνιτς, Βίκτορ, Σιβού, Ράγιος(90΄ Γκάντσεφ), Παλάνκα(46΄ Αμπντουλάγεφ), Σισέ, Καμαρά(77΄ Καλό)

Κίτρινες: Σίλντεφελντ, Βίκτορ, Σισέ

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Είχαμε να κάνουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Ειδικά όταν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που βρίσκεις νωρίς, μετά γίνεται δύσκολο. Κάποτε πρέπει να δείχνεις την απαιτούμενη υπομονή και την είχαμε. Για εμένα είναι φυσιολογική εξέλιξη για ένα τέτοιο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι και να κερδίζουμε με ευκολία τέτοιου είδους αγώνες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τον κόσμο και να ευχηθώ στον Άρη καλή συνέχεια».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα