Οι υποχρεώσεις των διεθνών μας (Μέρος ΙΙ)

Οι υποχρεώσεις των διεθνών μας (Μέρος ΙΙ)

Ολοκληρώθηκαν με το χθεσινό παιχνίδι Ιταλία-Ισραήλ οι υποχρεώσεις όλων των διεθνών της Ανόρθωσης στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσίας 2018 και μέσα στην ημέρα αναμένεται πως οι περισσότεροι θα επιστρέψουν στην Κύπρο για να ενταχθούν στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Βασικός σε ολόκληρο το παιχνίδι, έχοντας μάλιστα θετική παρουσία, αγωνίστηκε ο Σιβού, με την Εθνική Νιγηρίας να μένει στο ισόπαλο 1-1 με την αντίστοιχη του Καμερούν. Στην αρχική ενδεκάδα της Γουινέας βρέθηκε και ο Καμαρά, με την Εθνική του όμως να δέχεται την ήττα από την Λιβύη εκτός έδρας με 1-0.

Όσο αφορά τους χθεσινούς αγώνες, ο Αρούς βρέθηκε κάτω από την εστία του Ισραήλ στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ιταλία, με τον διεθνή τερματοφύλακα να είναι από τους κορυφαίους της Εθνικής του, καθώς πραγματοποίησε αρκετές και σημαντικές επεμβάσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως φάνηκε οι αποκρούσεις του Αρούς δεν έφταναν για να φύγει με κέρδος η Εθνική του ομάδα, καθώς η Ιταλία επικράτησε του Ισραήλ με 1-0.

Βασικός στην ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Σουηδία με 4-1 αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Αρτυματάς, με τον Κώστα Πηλέα να μένει στο πάγκο. Στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Νέων βρέθηκε ο Μιχάλης Ιωάννου, με τους Χατζηπασχάλη και Δημήτρη Δημητρίου να μένουν επίσης στο πάγκο.

Σχετικά Νέα