Χορηγική συνεργασία με 7DAYS-Chipita

Χορηγική συνεργασία με 7DAYS-Chipita

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την χορηγική συνεργασία της με  την Chipita (7DAYS), ένα κολοσσό της παγκόσμιας αγοράς και αμοιβαία, να προβάλλουμε την δύναμη του αθλητισμού μέσω των ενεργειών μας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο σχεδιασμός μας είναι να προσφέρουμε στο φίλαθλο κοινό την δυνατότητα να διασκεδάσει και να ψυχαγωγηθεί μέσω της γιορτής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και να έχουμε ως στόχο την ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα. Η εμπορική μας φιλοσοφία είναι η δημιουργία δυνατών δεσμών με δυνατούς συμπαίκτες.

Η εταιρεία Chipita, η οποία έχει στην γκάμα της το νούμερο ένα κρουασάν 7Days, δραστηριοποιείται ενεργά στην αθλητική βιομηχανία ως επίσημος χορηγός της Euroleague του Eurocup, των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων Μπάσκετ και από φέτος θα είναι και συνεργάτης της αγαπημένης μας ομάδας.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν και αυτή στην μεγάλη μας οικογένεια και ευχόμαστε μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, με καθαρές αξίες, αθλητικά ιδανικά και υγιή ανταγωνισμό. Το Ποδόσφαιρο δεν παύει ποτέ να είναι μια κοινωνική γιορτή (Soc – Cer = Social Ceremony).

Παρακάτω τα λόγια του Διευθυντή Χορηγιών της εταιρίας, Mr Owen Green:

For Chipita and our leading croissant brand ‘7DAYS’ we believe there is a strong connection between the values of sport and our company’s own values. We see that Anorthosis FC represents these same values in Cyprus through promoting a healthy and competitive Club and therefore a natural partnership for 7DAYS.   We would like to wish the Club and its fans success in what we are sure will be an exciting league season.

Μετάφραση:

Στην Chipita και έχοντας ως κορυφαίο μας προϊόν, τα κρουασάν 7DAYS, πιστεύουμε πως υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση ανάμεσα στις αξίες της Εταιρείας μας με αυτές που αντιπροσωπεύει ο αθλητισμός. Την ίδια στιγμή, θεωρούμε πως η Ανόρθωση μέσα από την ιστορία και τις ενέργειες της αντιπροσωπεύει αυτές τις αξίες στην Κύπρο και προσδοκούμε πως μεταξύ μας θα υπάρξει αγαστή συνεργασία. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Σύλλογο και στους οπαδούς της ομάδας να ζήσουν πολλές επιτυχίες και η φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα να εξελιχθεί σε μια συναρπαστική χρονιά.

Τμήμα Μάρκετινγκ

Σχετικά Νέα