«

»

Διαγωνισμός «7DAYS οπαδός αγώνα»

DIAGONISMOS-7-DAYS-100x688
Σε μια πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση θα προχωρήσει η Ανόρθωση μέσα από τα social media που διατηρεί, σε συνεργασία πάντα με ένα εκ των χορηγών της, την 7DAYS (Chipita).

Συγκεκριμένα, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, δύο οπαδοί της «Μεγάλης Κυρίας» θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν από ένα εισιτήριο στα Box (θεωρεία πολυτελείας) και από εκεί να παρακολουθήσουν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που θα ακολουθήσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Όπως είναι γνωστό, μετά το τέλος του κάθε αγώνα ανεβαίνει στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Για να μπορέσει λοιπόν κάποιος να ανακηρυχτεί και να κερδίσει τον διαγωνισμό «7DAYS οπαδός του αγώνα», θα πρέπει πρώτα να κάνει tag τον εαυτό του στις φωτογραφίες, να χρησιμοποιήσει τα hashtag #Anorthosisfc και #7DAYSfanoftheday σχολιάζοντας κάτω από την φωτογραφία και ακολούθως να μαζέψει τα περισσότερα likes.

Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για τους εντός έδρας αγώνες της Ανόρθωσης, με τους νικητές να ανακοινώνονται δύο μέρες πριν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page

1171Χ688-Season-ticket-advert_fin