Εκτός έδρας ισοπαλία με ΑΕΚ (video)

Εκτός έδρας ισοπαλία με ΑΕΚ (video)

Με γκολ του Καμαρά στο 90ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά, η Ανόρθωση έφυγε αλώβητη και από το ΑΕΚ Αρένα, μένοντας έτσι για ακόμη ένα αγώνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ την ίδια στιγμή διατήρησε την αήττητη της πορεία.

Το πρώτο ημίχρονο πέρα από κάποια μακρινά σουτ δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο, με αποτέλεσμα οι ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο χωρίς γκολ.

Διαφορετική εικόνα είχε το δεύτερο ημίχρονο, καθώς υπήρξαν αρκετές καλές φάσεις, με τα πολλά και συνεχόμενα όμως σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης να χαλούν σε πολλές στιγμές τον καλό ρυθμό του αγώνα που πήγαινε να αναπτυχθεί. Η ΑΕΚ σε μια φάση διαρκείας κατάφερε να προηγηθεί με τον Φλορίαν στο 77’, με τον Καμαρά όμως να μην λέει την τελευταία του λέξη και με καρφωτή κεφαλιά στο 90’ να πετυχαίνει ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ πέραν πάσης αμφιβολίας και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πράνιτς δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα, σε μια φάση που ο διαιτητής της αναμέτρησης εξάντλησε κάθε αυστηρότητα και θα μπορούσε πολύ εύκολα να την αποφύγει αν το ήθελε.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Αρούς, Σιβού, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Οικονομίδης (88΄ Ματθαίου), Βίκτορ, Ράγιος, Παλάνκα (55΄ Καμαρά), Σισέ (70΄ Καρλίτος), Άλβες

Κίτρινες: Ντουγκλάο, Οικονομίδης

Κόκκινες: Πράνιτς (2η κίτρινη)

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αφού είχαμε απέναντι μας ένα δυνατό αντίπαλο που ήρθε να παλέψει για να νικήσει αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, θα πω στους παίκτες μου το γιατί. Με σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε για τη συνέχεια».

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Καμαρά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Το έψαχνα καιρό το γκολ, ευτυχώς ο Νικόλας μου έδωσε την ασίστ και το πέτυχα».

Ματθαίου: «Όπως και στο πρώτο φιλικό που του έδωσα την ασίστ έτσι και σήμερα. Μπήκα πέντε λεπτά, προσπάθησα, του εύχομαι να σκοράρει κι΄άλλα γκολ στην συνέχεια. Νιώθω πολύ χαρούμενος ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε την ισοπαλία».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα δείξει στην πορεία για το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη».

Για την δική του παρουσία:

«Πέρασα από ένα τραυματισμό, έσπασα το χέρι μου στην Εθνική. Δεν με πήρε όμως πίσω. Εύχομαι να πάρω περισσότερο χρόνο στην συνέχεια».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα