Εκτός έδρας ισοπαλία με Ομόνοια (video)

Εκτός έδρας ισοπαλία με Ομόνοια (video)

Με κεφαλιά του Ντουγκλάο στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1, αποδεικνύοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι (με αντίπαλο την Ομόνοια αυτή τη φορά) πως αρνείται πεισματικά να χάσει.

Πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της παρουσιάστηκε το πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση και θα μπορούσε μάλιστα σε δύο περιπτώσεις να ανοίξει το σκορ με τον Ράγιος αλλά και τον Καμαρά ενώ υπήρχαν και κάποιες άλλες επικίνδυνες φάσεις που δεν ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την ίδια στιγμή δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που βρήκε σε ολόκληρο το παιχνίδι μέχρι εκείνη την στιγμή η Ομόνοια κατάφερε να προηγηθεί Λίγο έλειψε μάλιστα στην δεύτερη της φάση στον αγώνα να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ντέρμπι η ομάδα μας ανάγκασε τους γηπεδούχους να οπισθοχωρήσουν στο ένα τρίτο του γηπέδου τους και να αμύνονται μαζικά. Στις καθυστερήσεις λοιπόν και αφού προηγήθηκαν πιο πριν κάποιες πολύ καλές προϋποθέσεις ήρθε το γκολ, μετά από ασταθή απέκρουση του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ντουγκλάο και με κοντινή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα, σφραγίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Αρούς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Σιβού, Οικονομίδης (62′ Παλάνκα), Βίκτορ, Ράγιος (59′ Γκάντσεφ), Καρλίτος, Σισέ (65′ Άλβες), Καμαρά

Κίτρινες: Καμαρά, Καρλίτος

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε δυνατό αντίπαλο. Χρειάστηκε πολλή ενέργεια, μας πίεσαν αρκετά στο πρώτο μέρος και στο 1-0 έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Δεν μ’ αρέσει να παραπονιέμαι αλλα είχαμε έντονο πρόγραμμα με 3 παιχνίδια σε 7 μέρες. Ελέγχαμε το παιχνίδι και πιέσαμε στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε όμως δεν τα καταφέραμε και έτσι το δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο δύσκολο. Δεν θυμάμαι πολλές ευκαιρίες από την Ομόνοια και η αλήθεια είναι πως δεχθήκαμε γκολ όταν ο Ράγιος ήταν τραυματίας εκτός. Μετά πιέζαμε και η Ομόνοια έπαιζε με αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι όπως κύλησε στην συνέχεια ήταν επικίνδυνο τόσο να δεχτείς γκολ όσο και να πετύχεις. Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές. Έδειξαν δυνατοί και πως έχουν πνεύμα νικητή. Θεωρώ πως αξίζαμε το γκολ στο τέλος. Ευχαριστώ τους οπαδους μας».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα