Εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Άχνας (video)

Εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Άχνας (video)

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας του Εθνικού Άχνας με 2-1 (Κιπιάνι 72’ / Παλάνγκα 34’, Σίλντενφεντ).

Καλύτερη ήταν η Ανόρθωση στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παλάνγκα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 34ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, έπειτα από συστημένη μπαλιά του Οικονομίδη. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους θα μπορούσε να γίνει και το 2-0, το πλασέ όμως του Άλβες πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πρόζεκ.

Η ομάδα μας έψαξε το δεύτερο γκολ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Εθνικό από την πλευρά του να προσπαθεί και αυτός να πετύχει κάποιο τέρμα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Τελικά ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που σκόραραν, με τον Κιπιάνι στο 72’ να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή  σε 1-1.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο η ομάδα μας πίεσε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και τα κατάφερε, αφού πρώτα προηγήθηκαν και άλλες καλές ευκαιρίες, με τον Σίλντενφεντ να χρίζεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σκόρερ και να χαρίζει με αυτό τον τρόπο την νίκη στην Ανόρθωση.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Αρούς, Ντουγκλάο, Σίλντενφεντ, Πράνιτς, Μπανταλόφσκι, Οικονομίδης (76΄ Γκάντσεφ), Βίκτορ, Ράγιος, Αράζ (71΄ Καρλίτος), Παλάνκα (76΄ Καμαρά), Άλβες.

Κίτρινες: Πράνιτς, Γκάντσεφ

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Είναι δύσκολο να αγωνιζόμαστε σε αυτό το γήπεδο. Σήμερα μπορούμε να κρατήσουμε κάποια καλά πράγματα από τους παίκτες μας. Ήταν και κάποια άλλα που δεν μας άρεσαν. Το σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ πως δεν ήμασταν έξυπνοι και δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι στο 1-0. Τους αφήσαμε να πιστέψουν και ισοφάρισαν. Θα διορθώσουμε αυτά που δεν μας άρεσαν για να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που μας ακολούθησαν».

Παλάνγκα:

«Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο Εθνικός αμυνόταν πολύ καλά κάτι που μας δυσκόλεψε στο να βρούμε το γκολ. Το πιο σημαντικό για μας είναι ότι πάντα πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Με τον Απόλλωνα σκοράραμε με 10 παίκτες, με την ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε, έχουμε άλλο παιχνίδι την Τετάρτη».

Για το γκολ του:

«Είναι καλό. Όταν είσαι επιθετικός και σκοράρεις είναι πολύ καλό. Νιώθω πολύ καλά. Αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο αριστερό φτερό. Είμαι καλά εκεί».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος:

vathm

Σχετικά Νέα