Εντός έδρας ισοπαλία με την Πάφος FC (video)

Εντός έδρας ισοπαλία με την Πάφος FC (video)

Στην «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο την Πάφος FC έμεινε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, παραμένοντας ωστόσο στη κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες λόγω και της έντονης βροχόπτωσης που υπήρξε για σχεδόν μια ώρα η Ανόρθωση είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού όπως και τη πρωτοβουλία των κινήσεων.

Μπορούσε μάλιστα τόσο στο πρώτο ημίχρονο αλλά ιδίως στο δεύτερο να σκοράρει, κάτι όμως που δεν έγινε καθώς τα πλασέ των Ράγιος και Άλβες μέσα από την περιοχή πέρασαν λίγο έξω ενώ το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σταμάτησε στο δοκάρι του Κόπριβετς. Δοκάρι είχε επίσης και ο Σίλντενφελντ, μετά από κεφαλιά που έκανε μέσα από την περιοχή.

Τελικά παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τους ποδοσφαιριστές μας δεν κατέστη εφικτό να κερδίσουμε τον αγώνα, χάνοντας 2 βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα δικαιούμασταν κάτι πολύ περισσότερο από τον 1 βαθμό.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα: Αρούς, Σίλντενφελντ, Ράγιος, Άλβες(56΄ Καλό), Μπανταλόφσκι, Παλάνκα, Βίκτορ, Αράζ(56΄ Καμαρά), Πράνιτς, Γκάντσεφ(74΄ Σισέ), Ντουγκλάο

Κίτρινες: Καμαρά, Σισέ

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα αλλά γινόμασταν καλύτεροι με τη πάροδο του χρόνου, παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θέλω να εκφράσω το σεβασμό μου στους παίκτες μου που πάλεψαν μέχρι το τέλος και πίεσαν. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε αρκετές μάχες. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν να μας στηρίξουν. Πιστεύω αν το γήπεδο ήταν καλύτερη κατάσταση θα βάζαμε μεγαλύτερη πίεση».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα