Εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα (video)

Εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα (video)

Σε ένα ντέρμπι που κυριάρχησε το πάθος και οι πολλές προσωπικές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, η ομάδα μας αγωνιζόμενη για μεγάλο διάστημα με 10 παίκτες (από το 36ο λεπτό συγκεκριμένα) αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα, παραμένοντας έτσι για ακόμη ένα αγώνα αήττητη και στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αν και βρεθήκαμε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Μάγκλιτσα στο 17ο λεπτό και αφού προηγήθηκε νωρίτερα ατομικό λάθος από τον Σίλντενφελτ, σε καμία περίπτωση δεν πτοήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας από αυτό το γεγονός. Αντιθέτως, έψαξαν την ισοφάριση, κάτι που ήρθε στο 71ο λεπτό μετά από καρφωτή κεφαλιά του Σίλντενφελντ σε εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος.

Στο 36ο λεπτό ο Σιβού αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, δίχως να αντιληφθεί κανείς το γιατί, συμπεριλαμβανομένων και των τηλεοπτικών καμερών, ωστόσο όπως φάνηκε από την εξέλιξη του αγώνα ακόμα και μετά από αυτό το συμβάν κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ουσιαστικά πέρα από την φάση του γκολ η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σε κάποια φάση ιδιαίτερα.

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε νωρίτερα τον αγώνα, καθώς στο 57ο λεπτό υπήρξε τράβηγμα στον Σισέ και θα έπρεπε να υποδειχτεί πέναλτι.

Το σκορ τελικά παράμεινε όπως διαμορφώθηκε από το 71’, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

*Ντεμπούτο για τον Κώστα Πηλέα που πέραασε ως αλλαγή στο 52′

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Αρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Μπανταλόφσκι, Σίβου, Ράγιος, Βίκτορ, Οικονομίδης (52΄ Πηλέας), Σισέ (87΄ Άλβες), Αμπντουλάγεφ, Καμαρά (53΄ Καρλίτος)

Κίτρινες: Μπανταλόφσκι, Σισέ (3η)

Κόκκινες: Σιβού 36′

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα. Συμβαίνει να δεχθεί γκολ από ένα λάθος αλλά είναι απογοητευτικό. Είναι βέβαια μέρος του παιχνιδιού. Είμαι χαρούμενος που ισοφαρίσαμε. Είμαι απογοητευμένος όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο γήπεδο γιατί στην έδρα μας θέλουμε να κερδίζουμε. Όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν δύσκολο. Πρέπει να εκφράσω τον σεβασμό μου προς την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Έμειναν στο πλάνο και στην τακτική μας. Το πιο σημαντικό ήταν ο χαρακτήρας των παικτών και το πνεύμα των φιλάθλων που μας στήριξαν. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ»

Για την διαιτησία:
«Από εκεί που ήμουν δεν μπόρεσα να δω κάτι. Υπάρχουν και κάποιοι κανονισμοί από την ομοσπονδία που δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε δηλώσεις».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:


 

 

Σχετικά Νέα