«

»

Βασικοί Αρτυματάς και Ματθαίου στην νίκη της Ελπίδων επί της Τουρκίας

ethnelpd
Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την Εθνική μας, που επικράτησε με 2-1 της Τουρκίας και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου μας.
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα μας με την εξαιρετική της παρουσία πανάξια έφτασε στην ανατροπή που την ανεβάζει στους έξι βαθμούς στον όμιλο.
Ο απογευματινός αγώνας στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον και στο τέλος οι διεθνείς μας και η τεχνική ηγεσία δικαιολογημένα γνώρισαν την αποθέωση για την πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η ομάδα μας σε ολόκληρη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα είχε το πάνω χέρι και πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες παρουσίες της σε επίσημο παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να απειληθεί, δυστυχώς όμως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ λίγα λεπτά πριν από την λήξη του.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 41’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Orkan Çinar.
Στην καλύτερη μας στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, στο 30ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπόλιαριτς η μπάλα κτύπησε σε αντίπαλο και έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Τουρκίας.
Ανατροπή
Οι διεθνείς μας από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου μπήκαν με περισσότερη αποφασιστικότητα και το πείσμα τους επιβραβεύτηκε σχετικά νωρίς.
Στο 53ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Σπόλιαριτς ο αρχηγός Καρό, καλά τοποθετημένος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 58′ εκτέλεση φάουλ κοντά στη σημείο του κόρνερ από τον Φράγκου και ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 για την Εθνική μας.
Στο 63’ σπουδαία απόκρουση από τον Ανδρέα Χριστοδούλου, προσπάθησαν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι χωρίς αποτέλεσμα.
Στο 84΄ο Πίττας έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.
Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Α. Χριστοδούλου, Καρό, Γουϊλερ, Σπόλιαριτς (76’ Λ. Κυριάκου), Κ. Παναγή, Ματθαίου (65’ Μ. Ηλία), Πίττας, Φράγκου (68’ Γ. Χριστοδούλου), Κούσουλος, Αρτυματάς, Κ. Σωτηρίου. Ο Πηλέας έμεινε εκτός αποστολής.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην παλληκαρήσια και πανάξια νίκη της Εθνικής Ελπίδων!

artielp matelp

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page

1171Χ688-Season-ticket-advert_fin