Εκτός έδρας νίκη επί του Ερμή (video)

Εκτός έδρας νίκη επί του Ερμή (video)

Με πανέμορφο γκολ του Παλάνγκα στο πρώτο ημίχρονο και Καμαρά στο δεύτερο, η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας του Ερμή με 2-1 (το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Άλεξ Κωνσταντίνου) και ανέβηκε πάλι στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πλήρη έλεγχο του αγώνα είχε στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ στο 23ο λεπτό, όταν ο Παλάνγκα με ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατάφερε να νικήσει τον Αραμπατζή και να γράψει το 1-0. Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του πρώτου σαρανταπενταλέπτου θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ αλλά έλειψε η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό στη τελική πάσα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό και αφού προηγήθηκε λάθος από τους ποδοσφαιριστές μας, οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και ο Άλεξ Κωνσταντίνου με πλασέ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας έδωσε ο Καμαρά με προβολή στο 73ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική μπαλιά που έγινε από τα αριστερά από τον Πράνιτς.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Αρούς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Σιβού, Γκάντσιεφ, Βίκτορ, Ράγιος, Αράζ( Άλβες 63΄), Παλάνκα ( Ματθαίου 88΄), Καμαρά (Οικονομίδης 90′).

Κίτρινες: Γκάντσιεφ

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Είναι δύσκολο μετά την διακοπή. Χτίζουμε αυτοπεποίθηση και ξαφνικά σταματούμε και πρέπει να επιστρέψουμε. Θεωρώ τα θετικά και τα αρνητικά από αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε την νίκη. Δεν καταφέραμε να σκοτώσουμε το ματς όταν ήταν στο 1-0. Ο αντίπαλος έδειξε χαρακτήρα και ισοφάρισε. Κοιτάζουμε την συνέχεια. Εύχομαι στον προπονητή ότι καλύτερο».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα