Εντός έδρας ισοπαλία με ΑΕΛ (video)

Εντός έδρας ισοπαλία με ΑΕΛ (video)

Στην εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ έμεινε η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση και χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες και το πάθος των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι η Ανόρθωση, καθώς μόλις στο 12 λεπτό κατάφερε να προηγηθεί, με τον Αράζ να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική ασίστ του Καμαρά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα πέρασε και τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν στη συνέχεια το γκολ της ισοφάρισης και κατάφεραν να το πετύχουν με τον Λαφράνς, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν η ομάδα μας αυτή που πίεσε και είχε τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο το σκορ παρέμεινε όπως διαμορφώθηκε από το 24’.

Από εκεί που έμεινε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο συνέχισε η Ανόρθωση στο δεύτερο μέρος, καθώς πίεσε και έψαξε το τέρμα της νίκης με διάφορους τρόπους. Λίγο το καθαρό μυαλό και ίσως η ψυχραιμία που δεν υπήρχε στη τελική προσπάθεια, δεν έφεραν το πολυπόθητο γκολ παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε και έτσι το παιχνίδι παρέμεινε στο 1-1, αφήνοντας περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χάρους, Σίλντενφελντ, Ντουκλάο, Σεχού, Πράνιτς, Βίκτορ, Γκάντσεφ, Αμπντουλάγιεφ (Καλό 67′), Παλάνκα (Άλβες 77′), Ράγιος, Καμαρά

Κίτρινες: Ράγιος, Καμαρά (3η), Πράνιτς (3η)

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που αμύνεται πολύ καλά γι΄ αυτό και δέχθηκε τα λιγότερα γκολ. Ευτυχώς σκοράραμε αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαι αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο και πρώτη φορά πετυχαίνει η ομάδα μου τρία γκολ χωρίς να μετρήσουν. Ελπίζω να δω στην τηλεόραση ότι ήταν σωστές οι αποφάσεις του διαιτητή για να ηρεμήσω και εγώ.

Σχετικά με το παιχνίδι τώρα, ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Ακόμα και αν οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν τον τρόπο παιχνιδιού μας. Αυτό μας έβαλε δύσκολα και έπρεπε να βάλουμε περισσότερη δύναμη και πάθος αλλά και να επιτεθούμε με στατικές φάσεις. Δυστυχώς από στατική φάση δεχθήκαμε το γκολ. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές μου ένα μεγάλο μπράβο, έδειξαν χαρακτήρα. Πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό μου άρεσε πολύ».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα