Εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού (video)

Εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού (video)

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες με εκκωφαντικό μάλιστα τρόπο, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 5-1. Το πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα της Ανόρθωσης πέτυχε ο Καμαρά, το 2ο συνεχόμενο γκολ μετά από αυτό με την Ομόνοια σημείωσε ο Ντουγκλάο ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Ρούμπεν Ράγιος.

Καλύτερη και διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η Ανόρθωση, κατάφερε στο 35ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, με τον Ντουγκλάο, ο οποίος με προβολή από πολύ κοντά και χωρίς τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αν και βρήκαμε κι’ άλλες ευκαιρίες τόσο πριν όσο και μετά το γκολ, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ μας προβάδισμα.

Εμφανώς πιο ουσιαστική εμφανίστηκε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο η ομάδα μας, καθώς αρκετά νωρίς κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, με τον Ράγιος να χρίζεται σκόρερ αυτή την φορά στο 51’. Αξίζει να σημειωθεί πως και σε αυτή την περίπτωση το τέρμα ήρθε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πράνιτς. Ο Ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά στο 69’.

Από εκεί και πέρα δράση ανέλαβε ο Καμαρά, ο οποίος «πυροβόλησε» τρεις φορές (70’, 75’, 88’) και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Αρούς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Σιβού, Γκάντσεφ, Βίκτορ (82΄ Άλβες), Ράγιος (80΄ Οικονομίδης), Καρλίτος (62΄ Αμπντουλάγεφ) , Παλάνκα, Καμαρά

Κίτρινες:

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Καταλάβαμε στο ξεκίνημα ότι θα ήταν δύσκολο. Ήταν δύσκολο για τον Ράγιος και τον Βίκτορ να παίξουν αλλά βρήκαν το κίνητρο και ήταν αρκετά καλοί. Είναι καλό και για την ψυχολογία της ομάδας όλο αυτό. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που αμύνεται και είναι καλά οργανωμένη. Μέχρι να πετύχεις το γκολ είναι δύσκολο. Κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε το επόμενο. Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στους φίλους του Ολυμπιακού για το πανό που ανάρτησαν για την πόλη μας και ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε».

Από την στιγμή που η Ανόρθωση είναι αήττητη και στα ψηλά της βαθμολογίας αν θεωρεί ότι μπορεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Δεν θέλω να μιλώ πάρα πολύ τώρα. Σίγουρα είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αν μας δοθεί η ευκαιρία μέσα από τα παιχνίδια και είμαστε κοντά στην πρώτη θέση σίγουρα θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Καμαρά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την παρουσία μου και τη νίκη της ομάδας. Εδώ και 4-5 παιχνίδια δεν σκόραρα και αυτό δεν μου άρεσε. Είναι σημαντικό αυτό το χα τρικ για μένα και για την ομάδα. Όταν έχασα μια ευκαιρία ο κόσμος φώναζε το όνομα μ ου και αυτό μου έδωσε δύναμη».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα