Παρουσίαση συμφωνίας με Cablenet

Παρουσίαση συμφωνίας με Cablenet

Διάσκεψη Τύπου στη Murphy’s πραγματοποίησε σήμερα η Cablenet, με αφορμή τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την Ανόρθωση και άλλες τέσσερις ομάδες. Ως γνωστό η συμφωνία της ομάδας μας αφορά  τη πενταετία 2019-2024.

Εκ μέρους της Ανόρθωσης, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Παντελή, ο αναπληρωτής πρόεδρος Δρ. Κυριακός Γιάγκου, ο Γενικός διευθυντής κ. Μαρίνος Μήτρου, ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ Σπύρος Λεοντάρης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Σάββας Πηλακούτας.

Στο πάνελ με τους προέδρους των υπολοίπων ομάδων παρακάθισε ο κ. Ανδρέας Παντελή, ο οποίος ανέφερε τα εξής σχετικά με τη συμφωνία με τη Cablenet:

«Το τηλεοπτικό κομμάτι αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι στους προϋπολογισμούς των ομάδων. Έχει βοηθήσει η Cablenet τις ομάδες. Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από την συμφωνία. Θα δώσει μια τεράστια βοήθεια στον προϋπολογισμό. Ένα τολμηρό διάβημα και ευελπιστούμε πως θα βοηθήσει όλους. Ευχαριστώ τον Νικόλα Σιακόλα, με τις έντιμες διαβουλεύσεις του και καταλήξαμε εύκολα σε μια συμφωνία. Να αναφέρω επίσης πως η τηλεοπτική συμφωνία θα αρχίσει το 2019. Όμως έχουμε αρχίσει ένα διαφημιστικό πακέτο από φέτος που μας βοηθάει πολύ».

Σχετικά Νέα