Πρόκριση στο Β’ γύρο του Κυπέλλου Coca Cola

Πρόκριση στο Β’ γύρο του Κυπέλλου Coca Cola

Η Ανόρθωση επικράτησε εκτός έδρας σε μονό αγώνα του Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006 με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca Cola. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Βίκτορ και Σισέ στο δεύτερο ημίχρονο.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χάρουςς, Σεχού, Πηλέας, Αρτυματάς, Ντουκλάο, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης (Ράγιος 46′), Παλάνκα (Σισέ 57′), Γκάντσεφ, Άλβες (Καμαρά 81′), Αμπντουλάγιεφ

Κίτρινες: Γκάντσεφ

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Έχω πολλά να πω για αυτό το παιχνίδι διότι δεν είδα κάποια πράγματα που ήθελα. Είδα σημαντικά πράγματα σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Σε αυτούς τους αγώνες, το πιο σημαντικό είναι να περνάς στην επόμενη φάση και αυτό κάναμε σήμερα. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τη Ν. Σαλαμίνα».

Οι δηλώσεις του Σεκου Σισέ:

Για το παιχνίδι;
«Τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι λογικό η αντίπαλος να αμύνεται μαζικά. Χάναμε 1-0 και έπρεπε να κάνουμε την ανατροπή. Μπήκα ως αλλαγή, σκόραρα το γκολ κα είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί το χρειαζόμουν μετά τον τραυματισμό».

Για την ετοιμότητα του μετά τον τραυματισμό;
«Δεν είμαι έτοιμος 100% θα χρειαστώ μία με δύο εβδομάδες για να είμαι σε πλήρη ετοιμότητα».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα:
«Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι δύσκολο, έχει τη σημαντικότητα, πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε».

Για τις φωνές που έβαζε ο Λέβι:
«Είναι λογικό να βάζει τις φωνές και να είναι νευριασμένος. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μπήκαμε σοβαρά, είναι λογικό όταν παρουσιάζουμε ένα τέτοιο πρόσωπο ο προπονητής να μην είναι ευχαριστημένος και να βάζει τις φωνές».

 

Σχετικά Νέα