Stoiximan MVP ο Γκόρντον Σίλντενφελντ

Stoiximan MVP ο Γκόρντον Σίλντενφελντ

 

Το βραβείο του Stoiximan.gr MVP για τον μήνα Οκτώβριο κέρδισε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος σκόραρε τόσο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα όσο και στο παιχνίδι με τον Εθνικό ενώ λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα στον αγώνα με την Πάφος FC.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής:

Για την επιλογή του ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του μήνα Οκτώβριου:

«Είναι σημαντικό και ευχαριστώ το Stoiximan γι’ αυτό το βραβείο, ωστόσο ακόμα πιο σημαντικό είναι να συνοδεύονται οι καλές μου εμφανίσεις και με νίκες που θα φέρουν βαθμούς στην ομάδα».

Για την εβδομάδα που προηγήθηκε και το κατά πόσο είναι ευχαριστημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή:

«Κοιτάξτε, θεωρώ πως ίσως να αξίζαμε περισσότερα σε κάποια παιχνίδια, ωστόσο είδατε πως όλοι οι αγώνες είχαν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας.  Είμαστε ικανοποιημένοι από την γενική παρουσία της ομάδας παρά το γεγονός πως δεν πήραμε τους βαθμούς της νίκης σε κάποια παιχνίδια».

Για το τι χρειάζεται να κάνουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Νομίζω αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Στην έδρα μας απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο εμείς ήμαστε το αφεντικό και καλούμαστε αυτό να το αποδείξουμε και με την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Οι οπαδοί μας είναι πραγματικά φανταστικοί τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια όσο και στα εκτός. Εμείς ως ποδοσφαιριστές θέλουμε αυτή η στήριξη να συνεχιστεί σε κάθε αγώνα».

Σχετικά Νέα