Απόλυτα επιτυχημένος ο Χριστουγεννιάτικος χορός

Απόλυτα επιτυχημένος ο Χριστουγεννιάτικος χορός

 

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/12/17) στο Κέντρο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό ο Χριστουγεννιάτικος χορός της Ανόρθωσης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης όπως και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης.

Ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Ανδρέας Παντελή στη σύντομη ομιλία του ζήτησε από τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην Ανόρθωση και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό τιμ, έτσι ώστε όλοι μαζί στο τέλος της φετινής σεζόν να χαρούν την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξε ο Στέλιος Χιώτης ο οποίος τραγούδησε το γνωστό του άσμα «Χώμα που περπάτησα», με όλο τον κόσμο να τραγουδάει μαζί του τον κάθε στίχο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ανατριχιαστική και ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα την ώρα του τραγουδιού. Την σκυτάλη στη διασκέδαση ανέλαβαν οι Χριστίνα Ράλλη και Διογένης Φραντζανά, για να ακολουθήσει ο Χρίστος Μενιδιάτης αρχικά και ο Βασίλης Καρράς στη συνέχεια, ξεσηκώνοντας με τα τραγούδια τους όλους όσους βρέθηκαν στο Κέντρο Μόντε Καπούτο το βράδυ της Τετάρτης, διατηρώντας το γλέντι μέχρι αργά.

Θα θέλαμε την ίδια στιγμή να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους φίλους της Ανόρθωσης Αμμοχώστου που δήλωσαν παρών, δείχνοντας και πάλι πως ο κόσμος της ομάδας μας είναι πιο συσπειρωμένος από ποτέ.

Σχετικά Νέα