Εκτός έδρας επικράτηση επί του Άρη (βίντεο)

Εκτός έδρας επικράτηση επί του Άρη (βίντεο)

Με τον Ζοάο Βίκτορ με κεφαλιά στο 80′ να ανοίγει το σκορ και ακολούθως τον Άλβες στις καθυστερήσεις του αγώνα να σφραγίζει την νίκη, η ομάδα μας πανηγύρισε την 10η της επικράτηση στο πρωτάθλημα και επανήλθε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς.

Ήταν ένας αγώνας στον οποίο η Ανόρθωση είχε τον πλήρη έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να διασπάσει την πολυπρόσωπη και πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Άρη, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να καταστεί εφικτό μέχρι και το 80ο λεπτό. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Αράζ πέρασε εκπληκτικά τον ποδοσφαιριστή που είχε αναλάβει την προσωπική επιτήρηση του και με πολύ ωραία μπαλιά σημάδεψε το κεφάλι του Βίκτορ, ο οποίος για ακόμη μια φορά έλυσε το γόρδιο δεσμό, έκανε το 1-0 και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Οι γραμμές του Άρη μετά το γκολ που δέχτηκε ανοίχτηκαν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα μας να φτάνει στην περιοχή της ομάδας της Λεμεσού με μεγαλύτερη ευκολία. Σε μια από αυτές τις φάσεις, ο Σιεχού είδε την κίνηση του Άλβες πίσω από τους αμυντικούς του Άρη, πέρασε την μπάλα στο Βραζιλιάνο και ο δεύτερος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο δικό του τέρμα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χάρους, Σιεχού, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Βίκτορ, Γκάντσεφ (Καλό 60′), Ράγιος, Αράζ, Σισέ (Οικονομίδης 83′), Καμαρά (Άλβες 60′)

Κίτρινες: Σίλντενφελντ, Αράζ, Οικονομίδης

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Όσο περνά ο καιρός κάθε παιχνίδι γίνεται και πιο δύσκολο, αφού όλες οι ομάδες παλεύουν για τους τρεις βαθμούς. Ελέγξαμε τον αγώνα από το ξεκίνημα. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε πολύ καλά και έπαιξε με τακτική. Γνωρίζαμε όμως ότι έπρεπε αν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να σκοράρουμε και από την άλλη να είμαστε προσεχτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου για να μην σκοράρει.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την υπομονή που έδειξαν, αλλά και στον κόσμο μας ο οποίος μας στήριξε και έσπρωξε την ομάδα. Τώρα σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα μας με το ΑΠΟΕΛ».

Οι δηλώσεις του Πράνιτς:

Για τον αγώνα: «Ήταν δύσκολο. Ξέραμε πως θα ήταν έτσι. Παλεύουμε για κάθε βαθμό. Ήταν τρεις σημαντικοί βαθμοί και κοιτάζουμε το επόμενο. Ένα μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Νομίζω πάμε καλά φέτος και έχει ενδιαφέρον η συνέχεια».

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Άρης: «Όπως παίζει με ομάδες ας τις πούμε μικρότερες θα παίξουν αμυντικά. Πρέπει να παίξεις με υπομονή και να κυκλοφοράς τη μπάλα. Καταφέραμε να βρούμε γκολ και να κερδίσουμε».

Για το ντέρμπι: «Ζω για να παίζω σε αυτά τα παιχνίδια. Για αυτά τα παιχνίδια προπονείσαι και δουλεύεις. Θα είναι δύσκολο αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Λυπάμαι που ο Γκόρτον δεν μπορεί να παίξει, αλλά θα παλέψουμε».

Για τον κόσμο: «Είναι εντυπωσιακοί όπως πάντα. Εύχομαι να δω ένα γεμάτο γήπεδο την Τετάρτη, χωρίς προβλήματα. Να μας υποστηρίξουν και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα