Εντός έδρας επικράτηση επί της Νέας Σαλαμίνας (video)

Εντός έδρας επικράτηση επί της Νέας Σαλαμίνας (video)

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90′, ο Ζοάο Βίκτορ χάρισε σημαντική εντός έδρας νίκη στην ομάδα μας, επαναφέροντας την ουσιαστικά στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν σε όλη του την διάρκεια ένας επιθετικός μόνολογος για την Ανόρθωση, καθώς φτιάξαμε διψήφιο αριθμό ευκαιριών, με δύο από αυτές να ανακόπτονται μάλιστα πάνω στη γραμμή από αμυντικούς της Νέας Σαλαμίνας. Στο τέλος βεβαίως και συγκεκριμένα στο 90′ απονεμήθηκε τελικά δικαιοσύνη, καθώς ο Βίκτορ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, στην οποία υπέπεσε ο Καρώ, ακουμπώντας την μπάλα μέσα στην περιοχή με το χέρι του και δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χάρους, Σίλντενφελντ, Ντουκλάο, Σεχού, Μπανταλόφσκι, Βίκτορ, Γκάντσεφ (Ματτθαίου 88′), Παλάνγκα (Αράζ 12′), Καρλίτος (Σισέ 56′), Ράγιος, Άλβες

Κίτρινες: Ντουγκλάο (3η), Γκάντσιεφ (3η)

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Η Νέα Σαλαμίνα είχε καλή αμυντική λειτουργία σήμερα και μας έκαναν τη ζωή δύσκολη όπως αμύνθηκαν. Δοκιμάσαμε τα πάντα στην επίθεση αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι ήταν διαρκώς επικίνδυνο, ειδικά όταν το σκορ είναι στο 0-0, με μια αντεπίθεση μπορείς να βρεθείς πίσω στο σκορ. Γνωρίζαμε πως όσο δεν σκοράραμε και περνούσε ο χρόνος, το παιχνίδι θα γινόταν πιο δύσκολο. Είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθειες που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου μέχρι το τέλος. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Θεωρώ πως αν συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο που αγωνιζόμαστε, θα έρθουν περισσότερα γκολ. Είμαι χαρούμενος από τους παίκτες που έχω, θέλουμε να βρούμε κάποιους παίκτες, 2-3 παίκτες που θα μας βοηθήσουν».

Οι δηλώσεις του Ράγιος:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ο κόσμος μας στήριξε και μας έσπρωξε μέχρι το τέλος. Είναι πολύ σημαντική η νίκη έστω και με το πέναλτι. Είχαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να τις τελειώσουμε νωρίτερα.

Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές χάνονται ευκαιρίες, χρειάζεται και τύχη. Πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να τελειώνουμε καλύτερα τις ευκαιρίες που δημιουργούμε».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα