Εντός έδρας νίκη επί της Αλκής (video)

Εντός έδρας νίκη επί της Αλκής (video)

Με γκολ του Σισέ στο 74′ και του Αράζ στο 90+1′ η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει το σκορ όπως διαμορφώθηκε από το 53′ και να πάρει σημαντικής σημασίας νίκη επί της Αλκής με 2-1.

Με όρεξη να πετύχει από νωρίς κάποιο τέρμα μπήκε στο παιχνίδι η Ανόρθωση, κάτι που όμως δεν κατέστει εφικτό παρά τις κλασικές ευκαιρίες που έφτιαξε, τόσο με το πλασέ του Σισέ μέσα από την περιοχή το οποίο πέρασε μόλις έξω, όσο και με το σουτ του Καμαρά που ανακόπηκε πάνω στη γραμμή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

Με την ίδια διάθεση ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο η «Μεγάλη Κυρία» και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, με το κοντινό πλασέ του Σισέ όμως να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο. Αυτή την αναποτελεσματικότητα της ομάδας μας εκμεταλλεύτηκε η Αλκή και σε μια από τις λίγες σχετικά φάσεις που δημιούργησε μπροστά από την εστία μας, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τιγκρουζιά να χρίζεται σκόρερ.

Αυτό το τέρμα αφύπνισε για τα καλά την δική μας ομάδα, η οποία έβαλε αφόρητη πίεση στο αντίπαλο μισό και με ένα από τους πιο κινητικούς ποδοσφαιριστές στον αγώνα, τον Σεκού Σισέ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η τελευταία ωστόσο λέξη άνηκε στον Αράζ, ο οποίος στο 90+1′ με δυνατό βολέ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 και χάρισε ουσιαστικά την νίκη στην Ανόρθωση, η οποία ήταν η πρώτη που ήρθε με ανατροπή.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χάρους, Σιεχού, Πράνιτς ( Άλβες 75′), Σίλντενφελντ, Αρτυματάς, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης (Καλό 57′), Αμπντουλάγιεφ, Σισέ (Μπανταλόφσκι 86′), Ράγιος, Καμαρά

Κίτρινες: Καλό

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα που είχε τελευταία καλά αποτελέσματα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Δυστυχώς όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες που βρίσκεις, το ποδόσφαιρο γίνεται πιο δύσκολο. Κι έγινε πιο δύσκολο μετά το 0-1. Τότε ανοιχθήκαμε, παίξαμε πιο επιθετικά κι αυτό ήταν επικίνδυνο για να δεχθούμε δεύτερο τέρμα. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι έχουν μεγάλη καρδιά, πάλεψαν ως το τέλος και κέρδισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος για μένα, για τους παίκτες μου και για τον κόσμο στον οποίο χαρίσαμε τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Αλκή».

Οι δηλώσεις του Αράζ:

«Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου. Ήταν δύσκολο. Ο κόσμος μας στήριξε και πήραμε την νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο για μας. Μπορούμε όμως να νικάμε πάντα. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τους βαθμούς».

 

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα