Υπόκλιση στον κόσμο μας

Υπόκλιση στον κόσμο μας

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ανόρθωσης, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κόσμο της ομάδας για την αθρόα προσέλευσή του στον χθεσινοβραδινό αγώνα αλλά και τη δυναμική συμπαράσταση προς τους ποδοσφαιριστές καθόλη τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του! Γεγονός το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο – δημοσίως – τόσο από τους αντιπάλους όσο και από εκπροσώπους άλλων ομάδων.

Παρά την θλίψη για την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του αγώνα, η συμπεριφορά όλων ήταν πραγματικά άψογη. Η όμορφη εικόνα με τις γεμάτες εξέδρες, η εντυπωσιακή υποδοχή της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και η διαρκής στήριξη προς τους παίκτες είναι στοιχεία τα οποία θέλουμε να διατηρήσουμε μέχρι και το τέλος του φετινού μαραθωνίου.

Ο κόσμος ήταν και παραμένει η μεγαλύτερη δύναμη αυτής της ομάδα και μέσα από τη στάση και συμπεριφορά του έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό αλλά και θαυμασμό φίλων και αντιπάλων. Ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν είναι ικανό να πτοήσει το ηθικό μας. Ενωμένοι συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων μας.

Διοικητικό Συμβούλιο Ανόρθωσις Αμμοχώστου

 

Σχετικά Νέα