Εκτός έδρας ισοπαλία με την Δόξα (βίντεο)

Εκτός έδρας ισοπαλία με την Δόξα (βίντεο)

Στην λευκή ισοπαλία με την Δόξα έμεινε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, αφήνοντας έτσι δύο βαθμούς σε ένα παιχνίδι που έπρεπε και άξιζε να κερδίζει.

Με διάθεση για να πετύχει γρήγορα ένα γκολ μπήκε στο παιχνίδι η Ανόρθωση, κάτι όμως που δεν έγινε είτε λόγω ατυχίας είτε λόγω της απαιτούμενης ψυχραιμίας που δεν έδειξαν οι ποδοσφαιριστές στη τελική προσπάθεια.

Αυτό συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του αγώνα, με την ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, να καταγράφει 18 τελικές προσπάθειες στο σύνολο, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να μετουσιώσει κάποια από όλες αυτές σε γκολ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να μείνει στο 0-0 μέχρι και το τελικό σφύριγμα και οι δύο ομάδες να πάρουν από 1 βαθμό.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Σιεχού(Αρτυματάς 90+3΄), Καμαρά(Καλό 80΄), Αράζ, Οικονομίδης(Άλβες 73΄), Σισέ, Γκάντσεφ, Ράγιος

Κίτρινες:

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν ένα από τα ευκολότερα παιχνίδια, ελέγξαμε το παιχνίδι πολλές ευκαιρίες κι όμως δεν σκοράραμε. Πιέσαμε πολύ μπροστά όμως η Δόξα ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Λυπάμαι που δεν σκοράραμε όμως είμαι ικανοποιημένος που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ Ξέρουμε πως έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα και περιμένουμε από τους παίκτες μας καλύτερους αριθμούς σε γκολ και ασίστ. Όμως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και συνεχίζουμε για ότι καλύτερο στη συνέχεια».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα