Εντός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΚ (βίντεο)

Εντός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΚ (βίντεο)

Επιστροφή στις νίκες με το καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μας, η οποία επικράτησε, μετά από ανατροπή, με 3-1 της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και επανήλθε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς. Τα γκολ πέτυχαν οι Βίκτορ, Γκάντσιεφ και Σισέ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό η Ανόρθωση βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Τομάς. Παρά το γεγονός αυτό όμως, οι ποδοσφαιριστές της «Μεγάλης Κυρίας» δεν τα έβαλαν κάτω και έψαξαν με αποφασιστικότητα το γκολ της ισοφάρισης. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη εφικτό μέχρι και το τέλος του α’ ημιχρόνου, παρά κάποιες καλές στιγμές που είχε η ομάδα μας με τον Αράζ αλλά και τον Σίλντενφελντ.

Στο β’ μέρος η Ανόρθωση μπήκε ακόμα πιο αποφασισμένη να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και βάσει της εικόνας του παιχνιδιού και πως αυτό κυλούσε φαινόταν πως κάτι τέτοιο ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Η ισοφάριση ήρθε από τα πόδια του Βίκτορ, ο οποίος μπροστά σε άδειο τέρμα, έπειτα από ωραία παράλληλη μπαλιά του Αράζ, δεν αστόχησε και έκανε το 1-1.

Το 2-1 έγινε από τον Γκάντσιεφ, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα πριν πλασάρει για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα μας, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Ανόρθωσης.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 89’ της αναμέτρησης όταν ο Ράγιος με υπέροχη κάθετη πάσα βρήκε τον Σισέ, με τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστής να κάνει το 3-1 με υποδειγματικό πλασέ μέσα από την περιοχή και να σφραγίζει με αυτό τον τρόπο την νίκη της της ομάδας μας.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Σίντενφελντ, Ράγιος, Σεχού, Βίκτορ, Καμαρά(Καλό 72΄), Αράζ (Ματθαίου 90+), Σισέ, Πράνιτς, Γκάντσεφ(Οικονομίδης 87΄), Ντουγκλάο.

Κίτρινες: Σισέ, Αράζ, Καμαρά, Ντουγκλάο

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Οι οπαδοί μας έδωσαν ώθηση και δύναμη και τους χρειαζόμαστε όλο και περισσότερο. Θεωρώ ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο και τους αφιερώνουμε την νίκη. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με το χειρότερο δυνατό τρόπο μιας και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ απέναντι σε μια δυνατή αντίπαλο. Ανά πάσα στιγμή η ΑΕΚ μπορούσε να φτάσει σε δεύτερο γκολ διότι είχαμε μια εύθραστη ψυχολογία, την ίδια στιγμή που εμείς δώσαμε προσοχή στην επίθεση αφήνοντας κάποιος χώρους. Πιστεύω ότι ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα και αξίζαμε την επιτυχία αυτή. Αξίζει σεβασμός στους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη ανατροπή απέναντι σε μια τέτοια αντίπαλο. Ήταν θέμα ποιότητας αλλά και προσωπικότητας ώστε να φτάσουμε στο ζητούμενο.»

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα