Εντός έδρας επικράτηση επί του Εθνικού (βίντεο)

Εντός έδρας επικράτηση επί του Εθνικού (βίντεο)

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ομάδα μας, καθώς επικράτησε με 3-1 (Ντουγκλάο, Σιεχού, Καμαρά) του Εθνικού Άχνας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Καλύτερη από τον αντίπαλο της σε ολόκληρο το παιχνίδι παρουσιάστηκε η Ανόρθωση, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει κάποιο γκολ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αφού δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ πιο αποφασισμένη, με τον Ντουγκλάο να ανοίγει το σκορ από πολύ κοντά μέσα στην περιοχή και ακολούθως τον Σιεχού να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Καμαρά, κάνοντςα το 2-0. Ο Εθνικός σε μια από τις λιγοστές φάσεις που βρήκε στο παιχνίδι κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 στο 69ο λεπτό. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Καμαρά, ο οποίος αφού κουβάλησε μπάλα για μερικά μέτρα, με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπογκατίνοφ.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πηλέας, Σιεχού, Βίκτορ, Γκάντσεφ(Χατζηπασχάλης 56΄), Σισέ(Ιωάννου 86΄), Αράζ, Καμαρά, Άλβες(Ματθαίου 69΄)

Κίτρινες: Γκάντσεφ, Καμαρά(6η), Ντουγκλάο (6η)

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Αυτού του είδους τα παιχνίδια μέχρι να σκοράρεις το πρώτο γκολ έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν ήταν εύκολο, περάσαμε δύσκολες εβδομάδες. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ και κάθε τρεις μέρες σχεδόν είχαμε παιχνίδι. Ακόμη και στο σημερινό παιχνίδι κάποιοι παίκτες ξεκίνησαν κι ας δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι».

Για τον Σιεχού είπε: «Μπορεί ακόμη να μην έχει κλείσει το θέμα αλλά αν φύγει με το καλό χάνουμε ένα πολύ καλό και σημαντικό ποδοσφαιριστή. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω μπορεί να εξελιχθεί ακόμη πολύ περισσότερο. Είναι σοβαρός, μου αρέσει και σαν χαρακτήρας».

Για την παρεξήγηση στο ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι: «Είναι σημαντικό που είχε αυτοπεποίθηση ο Σιεχού και σούταρε το πέναλτι. Μπορεί να ήταν απογοητευμένος ο Καμαρά που δεν το έκανε, αλλά ίσως και να τον πείσμωσε αφού σκόραρε το τρίτο γκολ. Για εμάς είναι ξεκάθαρο ποιος εκτελεί τα πέναλτι».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα