Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg στο Ζοάο Βίκτορ

Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg στο Ζοάο Βίκτορ

Η ανάδειξη του αρχηγού και πρώτου σκόρερ της Ανόρθωσης, Zoao Victor, ως του “Καλύτερου Ποδοσφαιριστή’’ του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg για τον μήνα Δεκέμβριο 2018, αποτελεί αναμφίβολα επιβράβευση της ποδοσφαιρικής του αξίας και ταυτόχρονα τιμά το σωματείο στο οποίο αγωνίζεται.

Γι’ αυτή του την επιτυχία η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg, τίμησε τον ποδοσφαιριστή με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού, ενώ ο ίδιος επέλεξε, τον «Σύνδεσμο Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας», για να συνεισφέρει η Carlsberg το ποσό των 1000 ευρώ, που αποτελεί το χρηματικό βραβείο του Επάθλου Carlsberg.

Το ποσό αυτό, ως γνωστό, η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg συνεισφέρει κάθε μήνα σε ένα εγγε-γραμμένο Αγαθοεργό -Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, σύμφωνα πάντοτε με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς αθλητικού θεσμού της εταιρείας.

Ο Zoao Victor ευχαρίστησε την Carlsberg για την διοργάνωση του θεσμού του Επάθλου Carls-berg, μέσω του οποίου παρέχονται τα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται για το τίμιο παιχνίδι, το ήθος και την αρετή, καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. Δήλωσε χαρούμενος για την επιτυχία του και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συνδέσμου, που στόχο έχουν την ποιητική ανα-βάθμιση της ζωής των μελών του.

Την επιταγή της Carlsberg, αξίας των 1000 ευρώ, που αποτελεί το χρηματικό βραβείο του Επά-θλου, παρέλαβε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Στέλιος Χαραλάμπους, ο οποίος ευχαρίστησε την Carlsberg για την πολύχρονη και πολύτιμη και πολυσήμαντη προσφορά της, στον αθλητισμό και την κοινωνία, καθώς και τον ποδοσφαιριστή και το σωματείο της Ανόρθωσης που επέλεξαν τον Σύνδεσμο τους για την εισφορά του χρηματικού βραβείου.

Στο περιθώριό της τελετής, o Victor, απένειμε τιμής ένεκεν εκ μέρους των συμποδοσφαιριστών του, στον Αντρέα Σμυρίλλη, με την ευκαιρία της αφυπηρέτησης του, φανέλα της Ανόρθωσης, εις ένδειξη εκτίμησης για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Συγκινημένος ο Αντρέας Σμυρίλλης, ευχαρίστησε τον Zoao και τους συμποδοσφαιριστές του για την χειρονομία τους και ανάφερε σχετικά «αυτή είναι η τελευταία απονομή του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg πριν από την αφυπηρέτηση μου. Ευχαριστώ τους αθλητικούς συ-ντάκτες για την αγαστή συνεργασία που είχαμε για 33 συναπτά χρόνια στη διεκπεραίωση του Ε-πάθλου και την ανάδειξη του Καλύτερου Ποδοσφαιριστή του μήνα. Ευχαριστώ τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης που μου έδωσε την ευκαιρία από την θέση του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων να προσφέρω στο ποδόσφαιρο και τον Κυπριακό αθλητισμό. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους των σωματείων για τη συνεργασία και στήριξη τους, καθώς επίσης και όλους όσοι έχουν καθοιανδή-ποτε τρόπο συμβάλει στην ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού. Θα συνεχίσω το φιλανθρωπικό έργο και την προσφορά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό».

Τέλος συγχάρηκε τον ποδοσφαιριστή για την επιτυχία του, καθώς και τον Σύνδεσμο για το θεά-ρεστο έργο που επιτελεί στον ανθρωπιστικό τομέα και ευχήθηκε σε όλο τον φίλαθλο κόσμο κα-λό νέο έτος, χωρίς βία στα γήπεδα.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την επίδοση της την σχετικής επιταγής, στον πρόεδρο του Συνδέσμου Στέλιο Χαραλάμπους, καθώς και του βραβείου στον ποδοσφαιριστή Ζoao Victor, που έγινε την Τετάρτη 9/1//18, από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, κ Αντρέα Σμυρίλλη.

Σχετικά Νέα