Μετεγγραφή Σιεχού στην Μπούρσασπορ

Μετεγγραφή Σιεχού στην Μπούρσασπορ

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει τη μετεγγραφή του διεθνούς Νιγηριανού αμυντικού, Αμπτουλλάχι Σιεχού στην Μπούρσασπορ.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το περασμένο Καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για δύο χρόνια. Όσο βρισκόταν στο ρόστερ της Ανόρθωσης, ο Σιεχού κατέγραψε 58 συμμετοχές (48 στο πρωτάθλημα και 10 στο Κύπελλο), στις οποίες πέτυχε τέσσερα γκολ (τρία στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο) ενώ δέχτηκε συνολικά 7 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες (δύο με δεύτερη κίτρινη και μια απευθείας).

Ο διεθνής αμυντικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό της «Μεγάλης Κυρίας», καθώς έδινε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο του εαυτό και ξεχώριζε την ίδια στιγμή για το απαράμιλλο πάθος που έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλουμε να ευχηθούμε στον Σιεχού ό,τι καλύτερο τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή και είμαστε βέβαιοι πως με το ταλέντο του και την προσήλωση στην σκληρή δουλειά μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, του ευχόμαστε κάθε προσωπική ευτυχία.

Σχετικά Νέα